Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2éve van barátom, terjesztenek...

Zita56 kérdése:

2éve van barátom, terjesztenek rólam pl. megcsaltam enyelgek férfiakkal Felől tiszta a lelki ismeretem én nem csináltam ilyeneket. Régebben sok fiú haverom volt, de nem volt semmi köztünk. Rájuk miért féltékeny, amikor nem tartom velük a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A párom olyanokat megtiltott ne beszéljek férfiakkal még az osztálytársaimmal se. Most gondolkozási időt kért mind erre, de azt mondta ne reménykedjek ilyenekbe, hogy folytatjuk. De ő is szenved látszik rajta szeret és hiányzok neki. A szülei is beszélnek vele. De azt mondta ne hívogassam és hasonlók. Az anyukája tartja bennem a lelket, hogy minden jóra fordul. Sokat vitatkoztunk, mindig volt valami gond. DE tudja jól nekem nagyon fontos. Most mit csináljak? Hogy bizonyítsam be? Hogy szerezzem vissza? Lehet rá még esély? Én nagyon szeretem és ő a világon a legfontosabb. Megbántott le ribancozott, de azt is megbocsájtottam. Most mi lesz? Meg zsarolt ha rá nézzek másra, vagy beszélek más férfival szakít velem. És ezeket elviseltem. Most mérlegeli a dolgokat van rá lehetőség? És azt mondta ne reménykedjek de a szülei pont az ellenkezőét mondják. Mit csináljak?
2011. máj. 17. 16:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
A valós okot, ha leirod könnyebb a vàlasz. Viszont akkor sincs joga a pasidnak, hogy eltiltson emberektõl, ha valóban àrtatlan vagy. Remélem nem csak hiszed, hogy àrtatlan vagy?
2011. máj. 17. 17:04
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Mi az, hogy "ha valóban ártatlan" ???? Olyan NINCS, hogy joga lenne eltiltani bárkitől-bármitől, csak mert a pasija...
2011. máj. 17. 17:06
 13/20 anonim válasza:
84%

Nem hiszem hogy tényleg szeret. Mi az hogy gondolkodási idő, most komolyan?

1. Nem meri a szemedbe mondani hogy szakít veled, mert még szeret vagy csak azért hogy szenvedj.

2. Ha te ezek után megbocsájtasz neki (már elnézést) De normális vagy? Ha tényleg szeretne nem merne az arcodba vágni ilyeneket! Hagyd ott. Annyi pasi van még a világon! Meg sem érdemel! :)

2011. máj. 17. 17:09
 14/20 anonim ***** válasza:
27%

Az elõzõ vagyok:

Az àrtatlansàgot arra értettem, hogy valóbn nem csinàlt semmi rosszat.

2011. máj. 17. 17:11
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Erre én is kíváncsi lennék, hogy ki terjeszt ilyeneket és miért?

Nekem a férjemről akart egy "kedves ismerős" ilyeneket beadni, de egy perc kétségem nem volt, hogy hűséges. Amint szünete van, vagy megy a buszhoz, már csörög a telefonom, szóval azt se mondhatom, hogy nem tudom, mit csinál egész nap. :)

Aki ok nélkül ennyire féltékeny, az meg mehet a levesbe.

Csak az a gond, hogy én tényleg úgy látom, hogy neked ez a műmacsó, sőt műbika hozzáállás kell.

Kicsit megaláz, kicsit uralkodik rajtad, kicsit megrángatja a hajad, hogy megmutassa ő a te bikád.

Szerintem gondolkozz azon, miért vagy ennyire oda egy ennyire megalázó kapcsolatért, mikor az ide írók kivétel nélkül kipenderítették volna már a műbikádat.

2011. máj. 17. 17:17
 16/20 hot_kiss ***** válasza:
80%
Én hasonlóképp voltam, csak nemfajult oltásig a dolog. Először rosszvolt és tényleg még énakartam neki megfelelni, de egy kis idő kell nekedis és meglátod.. egy nagy balf@asz a pasi, már bocsi.
2011. máj. 17. 17:19
 17/20 anonim ***** válasza:
26%
pl tanulj meg helyesen írni, és szedj fel értelmesebb hapsit...
2011. máj. 17. 17:19
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Örülj, hogy megszabadít magától. Bármennyire szereted, ennyit senki sem ér meg.
2011. máj. 17. 18:57
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
Lám, lám az igazi okot mégsem írta le. Tuti, hogy vaj van a fején, és a pasi nem véletlenül lépett le 2 év után. :))
2011. máj. 18. 09:39
 20/20 anonim ***** válasza:
30%

Eddig uezt mondtuk többen is, és lám, lepontoztak! Ennyit rólunk! A csaj meg örül, hogy mások neki adnak igazat, holott látszik, hogy valamit nagyon eltitkol előlünk!

Nem baj, ő szívja meg, pontozzatok le nyugodtan!

2011. máj. 18. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!