Ha nem lehet gyerek és nem a férfi miatt, akkor az őt mire jogosítja fel? Mindenre?
Lehet h egyáltalán nem találod majd hasznosnak, de...mi friss házasok vagyunk, nem akarunk még gyereket, csak pár év múlva. És felmerült már párszor a kérdés, h mi lenne, ha nem lehetne...A férjem erre azt mondta, h örökbe fogadnánk egy gyereket. Ő el tudná fogadni és szerinte egy nőnek szüksége van arra h anya legyen.
Szal nálatok ez fel sem merülhetne? Mármint az örökbefogadás?
Lehet hülyeséget írtam, csak ez jutott eszembe.
Szerintem, ha ddig minden rendben volt koztetek es most emiatt-ugymond- bunko, akkor nagy valoszinuseggel nagyon nehezen dolgozza fel a dolgokat, meg van zavarodva..bocs, de szerintem elhamarkodott valasz a -ha bunko, repuljon! cimu..inkabb egy oszinte beszelgetes kellene, ahol elmondod neki, hogy miota kiderult a dolog, ugy erzed mashogy vielkedik es ez neked faj...
a ferfiak sokszor erzelmi teren olyanok, mint egy riadt kisfiu, sokszor fogalmuk sincs, mi a helyes reakcio es sok kozuluk egy kommunikacios katasztrofa..ha szembesitik oket a hlelytelen viselkedeukkel-mint ahogy neked is kellene-eloszor nem is ertik, elutasitjak a hiusaguk miatt, de kesobb magukban tuti, hogy atgondoljak es onnantol fogva lehet valami ertelmeset kihozni az egeszbol..
en igy latom..ne add fel, nem kell elfogadnod a viselkedeset-semmikepp'-de probald meg megerteni a miertjet..es amikor lecsillapodtak a akedelyek, akkor lehet az orokbefogadas gondolataval foglalkozni..en tobb csaladot ismerek, akiknek fogadott babajuk van es olyan, mintha a sajatjuk lenne, nagyon boldogok..
ne csuggedj, minden rendbe fog jonni!!!
Semmire, de gondolom, vágyik gyerekre, és pillanatnyilag nem tudja hova tenni a helyzetet. Idő! Ha összetartoztok, meg fog oldódni, ha nem, akkor mindketten találtok mást, aki az igazi társatok. Ezért nem kell haragudni senkire.
Anyukámnak volt egy nagynénje (még én is ismertem, sajnos már nem él), aki lyukas szívvel született, soha nem lehetett gyereke, viszont ő azzal kötötte össze az életét, akivel összetartoztak, és így ilyen problémáik nem voltak soha. Plusz ő mivel tudta ezt, nem meglepetésként érte a dolog, már a párja is így tudott hozzáállni kezdetektől. Adj időt magatoknak, hogy feldolgozzátok a problémát, és ha nem oldódik meg, nem is tartoztok össze, és adjatok esélyt magatoknak, hogy az igazi társatokat megtaláljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!