Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jobb? Ti szeressetek...

Mi a jobb? Ti szeressetek jobban, vagy a másik fél szeressen jobban titeket?

Figyelt kérdés

Természetesen párkapcsolatra gondolok!

Nálatok mi a felállásás?

Köszi

2009. márc. 12. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Tapasztalatom szerint a kezdeti lángoláson túl, pár évvel később szinte sosem egyforma az érzések intenzitása. A tisztelet, szeretet kölcsönös persze (jó esetben) de az "érzelmek" nem mindig.:)

Hol az egyik szeret jobban, hol a másik. Egy tudatosan is óvott párkapcsolatban ez természetes.

Ha csak az egyik fél szeret, vigyáz, ragaszkodik a másikra, azt plátóinak vagy kihasználásnak hívom- nem párkapcsolatnak, bár tudom, van ilyen bőven...

Tehát a válasz - szerintem: egyik eset sem jó.:)

2009. márc. 12. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű: mindenkinek arra kell törekednie, hogy Ő MAGA szeresse jobban a másikat (de persze nem szabad a végletekbe esni).

A másikra csak vágyakozhatsz - de minek? Rosszat akarsz magadnak? Vagy kényszeríteni akarod őt?

2009. márc. 12. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én (nő) eddig mindig jobban szerettem és mindig szenvedtem.

Most engem szeretnek jobban, és ez mindkettőnknek nagyon jó. Ő tud adni én elfogadni. Nekem ez nagyon hiányzott eddig. Ő pedig épp fordítva volt, csak hagyta magát inkább, de aztán mindig sok lett neki. Ha meg ő akart szeretni, nem fogadták el.

Az az érzésem támadt, hogy jobb, ha a férfi jobban szeret. De lehet csak a személyiségünk. Ő kettes én négyes vagyok, akinek ez mond valamit.

2009. márc. 12. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

folytatom:

Persze én is nagyon szeretem. De ő jobban. :)

sokkalsokkalsokkal...10x

2009. márc. 12. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!