Hogyan zárjak le egy egyoldalú szerelmet? Jóban vagyunk nagyon is. Nem voltam még ilyen helyzetben de már 3 éve ez megy. És már nagyon nem jó! 31/N
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 09:47
11/18 anonim válasza:
nem értem miért gondolod hogy nem szeret, ha egyszer úgy viselkedik hogy igen...
12/18 A kérdező kommentje:
Azért mert találkozunk és csak akkor érzem igy.A többi napokon nem keres,talán azért!
2011. máj. 16. 12:05
13/18 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, akkor menj coach-hoz.
Én voltam nála, szerintem sokat tud segíteni.
Persze csodát nem tud tenni, de rá tud vezetni a megoldásra.
14/18 anonim válasza:
Ha állandóan látod a szerelmedet, az csak olaj a tűzre. Minden kapcsolatot szakíts meg vele minimum addig, amíg nem leszel valaki másba szerelmes,és nem leszel biztos a kapcsolatban.
15/18 anonim válasza:
Milyen rég vagytok együtt? Külön életek gondolom. Szerintem ezt csak úgy lehet lezárni ha te sem keresed és nem találkoztok. Nehéz lesz de egyszer meg kell hozni a döntést mert minnél tovább lesztek együtt annál jobban szenvedsz csak.
16/18 anonim válasza:
Egy ismerősöm pont napokban mesélte a dolgait. 10 év után ugyan igy van a barátnőjével, hogy 3 éve csak szenvednek. Az a baj ilyenkor, hogy sok az a 10 év és igazából kimondott ok sincs a szakitásra csak az, hogy érzi az ember, hogy már nem az igazi. Egyik megoldás akár a párterapeuta, összeköltözés is lehet persze csak akkor ha mind két fél akarja még a kapcsolatot. A másik pedig csak az ha 100%-ban megszakítiod vele a kapcsolatot mivel ilyen esetben ha te még szereted a barátságban maradás csak ront az érzéseiden. Sok sikert!
17/18 anonim válasza:
Szakits meg minden kapcsolatott se telefon se emil, és kezdj eljárni bulizni ismerkedni, foglald le magad hogy ne legyen időd rajta agyalni.
18/18 anonim válasza:
10:46os (a hosszu valaszos): Nem vagy veletlenul erdelyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!