Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyáék elváltak (apa csalta...

Anyáék elváltak (apa csalta meg anyát) Apa velem egyáltalán nem tartja a kapcsolatot, tesómat néha felhívja. Fenyeget és zsarol minket. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Láthatás lenne,2 hetente, de nem visz el minket, mert a nője nem engedi, mert még pénzt költene ránk (a nő nem dolgozik). A kocsiját, házát mindenét a nője nevére iratta, (közös bankszámla).Legalább, a láthatást tudnánk megoldani.Elvitte az összes pénzünket többet kapott,mint amennyi járt volna neki.Bírósághoz, rendőrséghez nem fordulhatunk, mert errefelé korruptság van. (anya ügyvédjét is lefizette, és mi jöttünk ki rosszul).Feketén dolgozik (földmérő) amit nem tudom, hogy hogyan tudnánk bebízonyítani. Havonta 20-20 ezret fizet amiből nem tudunk megélni, mivel én kolis vagyok.Volt egy közös büfénk, amiben anya és mi rengeteget dolgoztunk és most a nője nevére irattatta, hogy ne fizethessen belőle gyerektartást (ezzel sokat keres)
2011. máj. 13. 22:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ha nem fizet gyerektartást azért fel lehet jelenteni?
2011. máj. 14. 22:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Fel bizony. Ha a bíróság elrendelte a gyerektartást akkor kutya kötelessége fizetni, olyan is van, hogy az állam megelőlegezi és kifizeti, de utána keményen behajtják sőt ha sok a tartozása bíróság elé állíthatják. Ez jár nektek ne hagyjátok, ebben a buliban csak ő húzhatja a rövidebbet.
2011. máj. 15. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!