Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyes, ha egy nő ennyire...

Helyes, ha egy nő ennyire kiadja az érzelmeit?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül szerelmes vagyok a barátomba, meg vagyok bolondulva, 24 órából 25-öt ő jár a fejemben. Valahogy azt érzem, hogy ő nincs ennyire oda értem, nem tudom. Próbálom nem mutatni neki, mennyire meg vagyok őrülve érte, de nehéz. Azért nem akartam kimutatni, mert rettegek a csalódástól, félek ha kiadom magam, ő is átver, mint sokan előtte. Most viszont már szenvedek az elfojtástól. Arra gondoltam, hogy írnék neki egy szerelmes levelet. Nem olyan nagyon csöpögőset, hanem csak amiben leírom, hogy mennyire szeretem. Korai lenne 2 hónap járás után? Vesztenék az érdekességemből, mert kimutatom az érzéseimet?
2011. máj. 13. 20:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

Nem világos mit nyernél azzal ha nem nyilatkoztatnád ki az érzelmeid? Ez miféle elönnyel jár?

Honnan jön a gondolat, hogy abban van elöny ha titkolod, mond el, mert én nem vágom.

2011. máj. 13. 20:45
 12/23 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom, ha kiadom az érzelmeimet, akkor elvesztem az érdekességemet, a titokzatosságot, már nincs mit meghódítani bennem. Talán 2 hónap után ezt még nem kéne.
2011. máj. 13. 20:47
 13/23 anonim válasza:
26%
Ha galyra akarod vágni a kapcsolatot, akkor csak csináld, de ha rám hallgatsz kihagyod ezt az áradozást, mert nagyon kiábrándító tud lenni.Majd ha ő kezdi, de te mint nő...
2011. máj. 13. 20:50
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
En azt mondom neked legyél olyan, amilyen valójàban vagy. Miért ne lehetnél szerelmes bele, 2 hónap nem kevés.Csak tùlzàsokba ne essél, ha màr õ mondta neked, hogy szerelmes beléd, akkor te miért ne mondhatnàd, de a levelet nem tartom helyesnek. Amikor együtt vagytok akkor éreztesd vele, a szó elszàll, de a levél megmarad. Ne, hogy visszaéljen vele, ilyen helyzetben a 2 hónap nem sok.
2011. máj. 13. 20:52
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Szerintem ne írj neki levelet, ne áraszd el az érzelmeiddel, de van egy tanácsom, hogy mit tegyél az elfolytás ellen: írj blogot, naplót. Oda mindent kiírhatsz magadból, és jobb lesz.:)

2011. máj. 13. 20:54
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

"ha kiadom az érzelmeimet, akkor elvesztem az érdekességemet"

Én nem hiszem, hogy ez igy lenne. Ez max a filmekben van igy, hogy legyen benne valami csavar.

A srác érzelmei olyanok amilyenek, legyen mondjuk egy 10-es skálán 5. Két lehetőség van, nem mondod el. Biztosan marad az 5 (sőt).

Elmondod mehet fel, csökkenni biztos nem csökken emiatt és talán szerencsés leszel, legyen igy.

Harmadik lehetőség, elmondod, ő nem akart soha semmi komolyat és lelép. Ebben az estben mindenképp ez lenne, igy megintcsak nem ér veszteség.

Egy lehetőség ami logikus ha elmondod és kiderül a srác ezt hogy dolgozza fel. De ezt csakis akkor tudod meg ha elmondod, másképp nem.

2011. máj. 13. 20:58
 17/23 anonim ***** válasza:

Itt olvastam egy kommentet,hogy ne tedd, mert akkor elveszik az izgalom, meg a vadászösztön stb.

Erről csak annyi a véleményem, ha egy kapcsolatban taktikázni kell és nem lehetünk őszinték, mert netán a párunk elveszti az érdeklődését irántunk, az nem igazi kapcsolat és végképp nem szerelem.

Szerintem igenis nyugodtan írd meg a levelet, ha a barátod szeret téged, biztos meg fogja melengetni a szívét.

L/24

2011. máj. 13. 21:03
 18/23 A kérdező kommentje:
Arany középút mellett döntöttem: annyit írok egy papírra, hogy szeretem, és elrejtem a táskájában, és majd megtalálja, amikor nem vagyunk együtt:) Azért ráakaszkodni sem akarok, végül is talán még korai lenne. Köszönöm mindenki válaszát!
2011. máj. 13. 21:27
 19/23 anonim ***** válasza:

21:03-asvagyok

Ez a cetlis dologegy jó ötlet :).

Ha érdekel, leírom,hogy én hogy csináltam az első komoly barátommal:

Fogtam egy kockás papírt, arra rajzoltam egy téglalapot, beszámoztam az egyik oldalát, a másikra meg betűket írtam (mint a torpedónál pl.).

Ezután besatíroztam úgy a kis négyzeteket, hogy a "szeretlek" szó legyen kiolvasható, majd felhívtam a barátomat, hogy van-e kedve játszani.

Mondtam neki, hogy vegyen elő egy kockás lapot, megmondtam, hogy hogy számozza be stb. és utána sorban a besatírozandó négyzeteket (pl. A3-as stb.).

Így a végén neki is kijött az üzenet és nagyon örült neki :).

Picit időigényes, de szerintem kedves és játékos, ezért nem hat "ömlengésnek".

L/24

2011. máj. 13. 21:47
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos ötlet, lehet, hogy egyszer én is alkalmazom:)
2011. máj. 13. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!