Helyes, ha egy nő ennyire kiadja az érzelmeit?
Nem világos mit nyernél azzal ha nem nyilatkoztatnád ki az érzelmeid? Ez miféle elönnyel jár?
Honnan jön a gondolat, hogy abban van elöny ha titkolod, mond el, mert én nem vágom.
Szia!
Szerintem ne írj neki levelet, ne áraszd el az érzelmeiddel, de van egy tanácsom, hogy mit tegyél az elfolytás ellen: írj blogot, naplót. Oda mindent kiírhatsz magadból, és jobb lesz.:)
"ha kiadom az érzelmeimet, akkor elvesztem az érdekességemet"
Én nem hiszem, hogy ez igy lenne. Ez max a filmekben van igy, hogy legyen benne valami csavar.
A srác érzelmei olyanok amilyenek, legyen mondjuk egy 10-es skálán 5. Két lehetőség van, nem mondod el. Biztosan marad az 5 (sőt).
Elmondod mehet fel, csökkenni biztos nem csökken emiatt és talán szerencsés leszel, legyen igy.
Harmadik lehetőség, elmondod, ő nem akart soha semmi komolyat és lelép. Ebben az estben mindenképp ez lenne, igy megintcsak nem ér veszteség.
Egy lehetőség ami logikus ha elmondod és kiderül a srác ezt hogy dolgozza fel. De ezt csakis akkor tudod meg ha elmondod, másképp nem.
Itt olvastam egy kommentet,hogy ne tedd, mert akkor elveszik az izgalom, meg a vadászösztön stb.
Erről csak annyi a véleményem, ha egy kapcsolatban taktikázni kell és nem lehetünk őszinték, mert netán a párunk elveszti az érdeklődését irántunk, az nem igazi kapcsolat és végképp nem szerelem.
Szerintem igenis nyugodtan írd meg a levelet, ha a barátod szeret téged, biztos meg fogja melengetni a szívét.
L/24
21:03-asvagyok
Ez a cetlis dologegy jó ötlet :).
Ha érdekel, leírom,hogy én hogy csináltam az első komoly barátommal:
Fogtam egy kockás papírt, arra rajzoltam egy téglalapot, beszámoztam az egyik oldalát, a másikra meg betűket írtam (mint a torpedónál pl.).
Ezután besatíroztam úgy a kis négyzeteket, hogy a "szeretlek" szó legyen kiolvasható, majd felhívtam a barátomat, hogy van-e kedve játszani.
Mondtam neki, hogy vegyen elő egy kockás lapot, megmondtam, hogy hogy számozza be stb. és utána sorban a besatírozandó négyzeteket (pl. A3-as stb.).
Így a végén neki is kijött az üzenet és nagyon örült neki :).
Picit időigényes, de szerintem kedves és játékos, ezért nem hat "ömlengésnek".
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!