Helyes, ha egy nő ennyire kiadja az érzelmeit?
ne ijedj meg, hogy ő nem így érez.
barátnőm mikor össze jött a párjával sokat hisztizett, hogy nem érzi, hogy szereti a párja. Mondtam neki adj neki időt, és !!5!! hónap múlva megtörtént az áttörés. Van aki hamarabb szerelmes lesz, van akinek több idő kell. Azóta már rég össze házasodtak:)
Ha úgy érzed meg kell írnod azt a levelet, akkor írd meg:)
Hááát, nem javaslom. Amikor a férfiak nyeregben érzik magukat, oda a vadászösztön, hogy meghódítsanak.
Akárhányszor túlzottan kimutattam az érzelmeimet, felkötötték a nyúlcipőt. Amikor kicsit visszafogtam magam, akkor ment, mint a karikacsapás.
Amúgy valószínűleg tudja levél nélkül is, mert ilyen állapotban szerintem ki van írva az arcodra.
Az érzések azért vannak,hogy kimutasd és nem azért,hogy elfojtsad.Jó ötlet egy levél írása csak vigyázz nehogy tényleg nagyon csöppögős legyen.2hónap után nem túlzás,inkább szép gesztus :-)
Ne félj az érzéseidet kimutatni :-)
21/N
A kapcsolat ismerete nélkül erre nehéz válaszolni.
Majdnem olyan kérdés, mintha én megkérdezném, hogy szerintetek szereti a szomszédom a halászlét? Vagy igen, vagy nem.
Mennyit találkoztok, ő hogy viselkedik veled, mennyi idősek vagytok, stb?
Szerintem várd meg, amíg felenged és ő is jelét adja a rajongásának. A nagy érzelmeket értelmezheti úgy is, hogy most szorul a hurok és nincs már menekvés. Ettől sokan - férfiaknál nagyobb arányban - megijednek és szaladnak, amerre látnak.
Nőként mondom, hogy volt olyan pasi, akibe szerelmes voltam, de amikor pár hét járás után elkezdte fejtegetni, hogy majd hány gyereket akar tőlem, hanyatt-homlok rohantam az ellenkező irányba.
Az érzéseidet nem csak szavakkal tudod kimutatni,hanem tettekkel is.Például kényeztetés,törődés és nem a szexre értem ezt,hanem minden másra.Attól még soha nem ilyedt meg senki,hogy figyeltek rá.A nagy szavak 2 hónap után még félelmetesek lehetnek,főleg akkor,ha a másik még nem áll készen arra,hogy ő is kimondja vagy még nem érzi igazán és emiatt bűntudata lesz,hogy te már elvárod a viszonzást.
Nem kell semmit elsietni.A kötődés nem alakul ki túl gyorsan,de megéri rá várni.Ha benne is megérik az az érzés,hogy szeret,ki fogja mondani.Lehet,hogy még várni szeretne vele,hisz mindenki tudja,hogy a nagyon hamar kiejtett "szeretlek" szó csak jelszó,hogy ágyba vigyék a lányt.
Legyél türelmes és a tetteiddel mutasd ki,hogy szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!