Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyes, ha egy nő ennyire...

Helyes, ha egy nő ennyire kiadja az érzelmeit?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül szerelmes vagyok a barátomba, meg vagyok bolondulva, 24 órából 25-öt ő jár a fejemben. Valahogy azt érzem, hogy ő nincs ennyire oda értem, nem tudom. Próbálom nem mutatni neki, mennyire meg vagyok őrülve érte, de nehéz. Azért nem akartam kimutatni, mert rettegek a csalódástól, félek ha kiadom magam, ő is átver, mint sokan előtte. Most viszont már szenvedek az elfojtástól. Arra gondoltam, hogy írnék neki egy szerelmes levelet. Nem olyan nagyon csöpögőset, hanem csak amiben leírom, hogy mennyire szeretem. Korai lenne 2 hónap járás után? Vesztenék az érdekességemből, mert kimutatom az érzéseimet?
2011. máj. 13. 20:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

ne ijedj meg, hogy ő nem így érez.

barátnőm mikor össze jött a párjával sokat hisztizett, hogy nem érzi, hogy szereti a párja. Mondtam neki adj neki időt, és !!5!! hónap múlva megtörtént az áttörés. Van aki hamarabb szerelmes lesz, van akinek több idő kell. Azóta már rég össze házasodtak:)

Ha úgy érzed meg kell írnod azt a levelet, akkor írd meg:)

2011. máj. 13. 20:23
 2/23 anonim ***** válasza:
47%

Hááát, nem javaslom. Amikor a férfiak nyeregben érzik magukat, oda a vadászösztön, hogy meghódítsanak.

Akárhányszor túlzottan kimutattam az érzelmeimet, felkötötték a nyúlcipőt. Amikor kicsit visszafogtam magam, akkor ment, mint a karikacsapás.

Amúgy valószínűleg tudja levél nélkül is, mert ilyen állapotban szerintem ki van írva az arcodra.

2011. máj. 13. 20:24
 3/23 anonim ***** válasza:
47%

Az érzések azért vannak,hogy kimutasd és nem azért,hogy elfojtsad.Jó ötlet egy levél írása csak vigyázz nehogy tényleg nagyon csöppögős legyen.2hónap után nem túlzás,inkább szép gesztus :-)

Ne félj az érzéseidet kimutatni :-)

21/N

2011. máj. 13. 20:24
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

A kapcsolat ismerete nélkül erre nehéz válaszolni.

Majdnem olyan kérdés, mintha én megkérdezném, hogy szerintetek szereti a szomszédom a halászlét? Vagy igen, vagy nem.

Mennyit találkoztok, ő hogy viselkedik veled, mennyi idősek vagytok, stb?

2011. máj. 13. 20:25
 5/23 A kérdező kommentje:
Na, kaptam hideget, meleget is:) Húha, lehet, hogy még várok egy kicsit, pár hetet, aztán írok neki. Csak ő olyan más, mint az eddigi barátaim, tök bizonytalan vagyok:S
2011. máj. 13. 20:26
 6/23 A kérdező kommentje:
Én 20, ő 25. Heti 2-3x talizunk, azt mondta, még nem volt senkibe ilyen szerelmes, sokszor érzem ezt rajta, de sokszor olyan rideg.
2011. máj. 13. 20:27
 7/23 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem várd meg, amíg felenged és ő is jelét adja a rajongásának. A nagy érzelmeket értelmezheti úgy is, hogy most szorul a hurok és nincs már menekvés. Ettől sokan - férfiaknál nagyobb arányban - megijednek és szaladnak, amerre látnak.

Nőként mondom, hogy volt olyan pasi, akibe szerelmes voltam, de amikor pár hét járás után elkezdte fejtegetni, hogy majd hány gyereket akar tőlem, hanyatt-homlok rohantam az ellenkező irányba.

2011. máj. 13. 20:29
 8/23 A kérdező kommentje:
Jó, akkor várok még ezzel az ötlettel pár hetet vagy hónapot, úgyis 2 hónap múlva lesz a szülinapja, ha addig együtt leszünk, megkapja tőlem a levelet:)
2011. máj. 13. 20:32
 9/23 anonim ***** válasza:
86%

Az érzéseidet nem csak szavakkal tudod kimutatni,hanem tettekkel is.Például kényeztetés,törődés és nem a szexre értem ezt,hanem minden másra.Attól még soha nem ilyedt meg senki,hogy figyeltek rá.A nagy szavak 2 hónap után még félelmetesek lehetnek,főleg akkor,ha a másik még nem áll készen arra,hogy ő is kimondja vagy még nem érzi igazán és emiatt bűntudata lesz,hogy te már elvárod a viszonzást.

Nem kell semmit elsietni.A kötődés nem alakul ki túl gyorsan,de megéri rá várni.Ha benne is megérik az az érzés,hogy szeret,ki fogja mondani.Lehet,hogy még várni szeretne vele,hisz mindenki tudja,hogy a nagyon hamar kiejtett "szeretlek" szó csak jelszó,hogy ágyba vigyék a lányt.

Legyél türelmes és a tetteiddel mutasd ki,hogy szereted.

2011. máj. 13. 20:37
 10/23 anonim ***** válasza:
*ijedt
2011. máj. 13. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!