Egy kapcsolat megromlása mindig mindkét fél hibája?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 17:21
11/23 anonim válasza:
99%-ban igen, de azért előfordulhat (iszonyú ritkán), hogy csak az egyik fél a hibás. Bár határozottan ezt se merem kijelenteni, mert lehet a másik is az, csak nagyon nagyon picike mértékben.
12/23 anonim válasza:
Mindig mindketten hibásak. Az egyiknek van valamilyen elvárása, aminek a másik nem tud megfelelni. Olyan nincs, hogy én tökéletes vagyok és mégsem vagyok jó a másiknak. Valamiben nem felelek neki meg és ez az én hibám is, ez egyértelmű.
13/23 anonim válasza:
mindig kettőn mulik a vásár!
17:35 mi az hogy egyik nem beszél s a másik mit sem sejt? igen hibás aki nem mondja ki ami neki nem jó de ha egyszer én valakit szeretek észreveszem ha valami bántja nem kell mondja, ha nem akarja kimutatni akkor is látom
és aki azt írta hogy a körülmények is lehetnek hibásak attól az illetőtől megkérdezném hogy a körülményeinkte ki alkotja??? szerintem én az enyémeket te a tieidet!
14/23 anonim válasza:
Szerintem igen, bár lehet, hogy nem ugyanolyan mértékben. Első felindulásból nehéz elfogadni vagy belátni, hogy látszólag, saját véleményünk szerint mi magunk nem hibáztunk, de aztán később, amikor már nem vagyunk dühösek belátjuk, hogy ehhez két ember kell. Hiszen biztosan vagy néhány olyan dolog, amit mi helyesnek tartottunk abban a kapcsolatban, de a másik fél szerint nem volt az.
16/23 anonim válasza:
Igen, úgy is mindkettő sara, hogy az egyik tehet arról a hibáról, a másik meg nem tehet. Nem tud pl. 180 cm-es néger nővé válni pár éven belül...
17/23 anonim válasza:
Szerintem nem minden esetben. Annyiban igen, hogy nem felelnek meg mar egymasnak egyik reszrol sem, de ha valaki "megorul", nem hoz mar logikus donteseket es sok ilyen van, hisz ha mindig logikus dontest hoznanak az emberek, nem lenne ennyi hiba, problema a parkapcsolatokban. Pl. aki ott hagyja a feleseget, mert az nem megy bele a kapuzarasi panik miatt kialakult perverziojaba (addig meg tok normalis volt a pasi), az hol hibas?
18/23 anonim válasza:
Köszi annak, aki lepontozott örülök, hogy jobban belelátott a kapcsolatba mint jó magam, és tudja, hogy kinek a hibája volt a szakítás. Komolyan mondom nem érdemes már ide válaszolni, mert néhányan itt élik ki a lepontozással a komplexusaikat!
19/23 anonim válasza:
Van egy férfi ismerősöm, eddig 4(!) felesége volt. Mind a négytől azért vált el mert megcsalta a feleségét.
Na itt azért nem hiszem, hogy a nők a hibásak.
20/23 anonim válasza:
18:20: szerintem hibasak, mert hozzamentek. A 2,3,4-dik feleseg tudta, hogy az elsotol mi miatt valt el, nem? Kizart, hogy egyik sem tudta. Egyebkent minel tobbszor valik valaki, annal nagyobb az eselye, hogy ujra valik. Ha mar valaki elvalt 3-szor, valaki negyedjere hozzamegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!