Mit szóltok ehhez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Különben ez a taníttatás is érdekes. Tudok én nem egy olyan fiatalról, aki nem azért nem rendelkezik végzettséggel, mert a szülőt nem érdekelte, hanem mert maga a gyerek tett rá magasról. Akkor most a szülő szívjon azért, mert a gyereke nem akart tanulni? Főleg, ha egy már nagykorú gyerekről van szó, akinek szíve joga eldönteni, hogy mit kezd az életével.
Meg úgy egyáltalán, miért kéne annak korábban nyugdíjba mennie, akinek van gyereke? Komolyan nem értem a logikát.
Különben én már meg sem lepődök, fognak még szerintem cifrábbakat is kitalálni, ebben az országban bármit meg lehet csinálni (főleg kétharmaddal), ehhez csak pofa kell, az meg van bőven.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__178..
tessék,elvitatkoztunk már ezen pár oldalon keresztül...
Ha lenne munkahely, ha biztos lennék abban, hogy fel tudnék nevelni becsületesen két gyereket a fizetésemből, akkor szülnék szívesen többet is!
De most? Amikor nincs végzettségem (mert nem volt pénz fizetni a tandíjat), amikor nincsen munkám, és nincsen lakásom, hova szüljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!