Ettől szerintetek még örülni fog neki? Nem lesz ciki?
Anyának május 19.-én lesz a szülinapja,de mi akkor nem leszünk itthon.Ezért május 18.-ára szerveztünk anya legjobb barátnőjével egy meglepi bulit egy étterembe.
De szerintetek nem lesz gond abból,hogy hamarabb lesz?
15L
Csak egy nap, legalább még jobban meg fog lepődni.
Szerintem sokak tolják el egy-két nappal a szülinapi partit más elfoglaltság miatt. Biztos örülni fog.
én úgy vagyok vele, hogy EGY nap van, azon a napon született, nem egy nappal előbb, és nem is egy nappal később. 15 évesen mit csinálsz, hova mész, hogy nem tudsz ott lenni a napján?
Csak azért kérdezem, mert viszont ha egy komoly dologról van szó, amit nem lehet elhalasztani, akkor nem gáz, ha 18.án megköszöntöd
23L
21:11
Akkor megyünk nyaralni és ezért gondoltam,hogy hamarabb kéne,mint 2 héttel később.
Előtte és utána 8 napig lehet köszönteni az ünnepeltet. De sok helyen mindig a születésnap és névnap előtti estén szokás köszönteni.
Biztosan örülni fog az anyukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!