Szerinted nem gáz olyan képeket felpakolni facebookra ahol kocsival, motorral feszítenek?
Figyelt kérdés
Vagy belülről vezetés közben, hogy lehetőleg látszódjon a márkajelzés meg, hogy ő 150-el közlekedik..2011. máj. 11. 20:54
11/17 anonim válasza:
Minden sugalló. Csak ennyit írok.
12/17 anonim válasza:
Ha csak a kocsit pakolja fel, hogy lássák, hogy tele van pénzzel az gáz. Szerintem. Egyébként én azt utálom még, hogy mindent lefényképeznek és pakolják fel fb-ra meg twitterre, mer' az menő. Kicsit olyan érzésem van ilyenkor, hogy mindenkinek azt akarják bizonyítani, hogy 'nekem igenis megvan mindenem, tökéletes életem van' Láttam pl. olyat, hogy lefényképezte az új tv-t, új telót esetleg ruhát vagy cipőt. Cink. Ízlések és pofonok. :)
13/17 anonim válasza:
Számomra akkor válik az ilyesmi gázzá, amikor valaki pózolásból csinálja (mint ez esetben, ahogy te írtad). De ha szereti, ez a szenvedélye, és ezért tesz ki képet róla, akkor nem gáz.
14/17 anonim válasza:
Sokáig én is így gondoltam, főleg ha nem is saját kocsi! De mivel ez a párom egyetlen hibája, úgy döntöttem, megbocsátható.... :D
15/17 anonim válasza:
Előző vagyok... mondjuk én meg a menő kutyámmal készült fényképeket raktam fel magamról. :D
16/17 anonim válasza:
A pózer képek mint ez esetben is gázak.
Éretlen személyiség, a divatból kocsikkal foglalkozást a legtöbben tizenéves koruk identitáskereső korszakában letudják.
17/17 anonim válasza:
Nagyon gáz, főleg az, hogyha az illető nem is tudja hogy mennyire lenézik az emberek és ő azt hiszi magáról hogy milyen menő.. na ezektől az emberektől agyf@szt kapok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!