Hogyan "bukkannak" rá emberek a párjukra, rokonaikra ilyen-olyan oldalakon?
Én lehet, hogy naiv vagyok, de nem értem hogyan lehet "rábukkanni" mondjuk az ember férjére szexchat, párkereső, stb, oldalon....
Tudja valaki?? :-D
Na ez az, beírom kiváncsiságból a nevét a gugliba, kiadja max a munkahelyét...
Nade társkeresőn valaki saját nevén próbálkozik, vagy ilyesmi, és így találnak rá?
Vagy a partner már ELEVE fent van a társkeresőn, és "véletlenül" rábukkan a férjre??? Nekem furcsa.
Még a legvalószínűbbnek a javaslatok közül a nem rendesen kitakarított számítógép-memória tűnik.
Az vetette fel bennem a kérdést, hogy itt a gyak-on több ilyen kérdés is felmerült, nekem meg valahogy nem volt kerek a történet.
Utolsó válaszhoz hozzáfűzöm: Sokszor az internettel a gondot is bevezetteti az ember a házába!
A házasságom akkor kezdett megromlani, amikor bejöttek a kábelek a lakásba. Nem azt mondom, hogy az okozta, valószinűleg előbb-utóbb anélkül is válás lett volna a sorsunk. De azelőtt csak egymásra figyeltünk, egymással foglalkoztunk. Aztán jött az iwiw, msn, chat, ami szép lassan fontosabb lett mindennél. A válásom óta minden ilyen dolgot száműztem a lakásomból, még a tévét is!!! Semmi szükség a hazugládára, rontódrótokra! Ha lesz párom, csak egymásra legyen szükségünk, időnk!!! Akkor ezt a vonalat is elvágom, amin most írok!
35 f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!