A nővérem kisfia jövőre iskolaköteles korba lép. Magyarországon létezik "otthoni iskola"?
Nyilván a kérdezőnek nem azzal van a baja, hogy Pistike elveszi a gyerek tollát, és nem fogja tudni a gyereke visszaszerezni..valószínűleg olyan sulikról van szó, ahol már elsőben is mindennaposak a verekedések, stb szép dolgok. Nekem az a véleményem, hogy inkább ne ilyen helyen szocializálódjon.
Persze ez nem jelenti azt, hogy így el lesz zárva a külvilágtól, mint ahogy azt sokan írtátok, ez azért túlzás. Járhat ettől parkba, játszótérre, külön foglalkozásra pl küzdősport vagy ami érdekli a gyermeket, szval azért ne mindjárt a szélsőségeket nézzétek, hogy így elvont lesz a gyerek, mert ha a szülők igyekeznek minél több közösségbe elvinni, akkor nem lesz az...Én is osztom azt a véleményt, amit itt az előbb írt valaki, én is érdekes egyedekkel jártam suliba(nem alacsonyabb származásúakkal,akik sokszor még szorgalmasabbak tudnak lenni egyébként,)hanem egyszerűen csak buta emberekkel, és én is jobban örültem volna, ha magántanuló lettem volna, mert voltak viszont olyan közösségek, ahol jól éreztem magam, és megfelelően tudtam volna szocializálódni ott is. Szóval, kedves kérdező, ha így érzed, és megvan rá minden feltételetek otthon, akkor sztem inkább legyen magántanuló a kisfiú, főleg ha eszes a gyermek, mert manapság ez égőnek számít a suliban sajnos, és nehogy az legyen, hogy a többi gyerek hatására az Ön fia is megváltozzon. Higgye el, attól még fog tudni szocializálódni a gyermek.:) Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!