Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a férfiakról akik csalják feleségüket/barátnőjüket?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 13:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Azt gondolom hogy gyáva- Persze ez visszafele is működik, aki megcsalja a másikat, az egyszerűen egy gyáva és gerinctelen ember.

Gyáva, mert nem mer őszintén szembenézni a párjával és felvállalni a következményeket, nehogy abban neki is felelősséget kelljen vállalnia - és gerinctelen, mert megaláz egy másik embert.

2011. máj. 8. 14:33
 12/18 anonim válasza:
73%
Minden férfi patkány!
2011. máj. 8. 14:46
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
csak annyit hogy ribancok:D
2011. máj. 8. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

puhány

az ilyen ember sajna még nem érett a férfi létre.

2011. máj. 8. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
azt, hogy azok nem férfiak...hanem gerinctelen férgek, akiket célszerű eltaposni...mert nem méltóak még arra sem, hogy létezzenek.
2011. máj. 9. 06:27
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

Azt hogy nem biztos, hogy csak a férfi hibája...meg kellene ismerni az otthoni körülményeket és utána ítélkezni. Sokszor a megcsalt fél nagyobb hányadban felelős azért, hogy megcsalják, szerintem.. Lehet, hogy a nő már egyáltalán nem szexel vele, nem törődik vele, nem érdekli a pasi. Lehet, hogy a pasinak olyan szeretethiánya van, hogy másnál keresi azt. Sokminden lehet.

25 L

2011. máj. 9. 16:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Ez olyan furcsa,hogy most nagyon sokan bevéditek itt a férfiakat(tisztelet a kivételnek)!

Viszont ha egy lány tesz fel egy kérdést,hogy szerető meg így meg úgy...

rögtön leribizik.

Érdekes!

2011. máj. 9. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Én voltam az utolsó válaszoló. Ha lány lenne az illető akkor is ugyanezt írtam volna, addig amíg nem ismerjük a belső körülményeket és hogy mért van ez a bizonyos helyzet, addig nem biztos, hogy a megcsaló fél csak a hibás. :)
2011. máj. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!