Miért csinálja ezt? Nem igazodok ki a páromon!
Miért változna? Megtanulta szépen, hogy te mindent elnézel neki, neki ez így nagyon kényelmes, a kisujját sem kell mozdítania, mert semmilyen tettének nem lesz komolyabb következménye.
Őszintén: barom lenne változtatni.
Ki kell dobni a pasit végérvényesen.
Szerintem szakíts.. megváltozni - mint a mellékelt példa is mutatja - nem fog.. elcsépeltnek hangzik, de Te ennél értelmesebb vagy, hogy megelégedj egy ilyen pasival, simán fogsz találni olyat, aki megbecsül...
Szakíts, és vissza se engedd, bármit mond...
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom, hogy ezt kell tennem! Csak most nehéz helyzetben vagyok, most költöztem el, barátaim távol vannak, munkát keresek gyakorlatilag semmi életem csak ő lenne! Most nagy szükségem lenne rá, csakhogy ő ahelyett, hogy támogatna csak még több problémát okoz! És félek attól hogy szakítok és mivel, nem tudnék mibe kapaszkodni/menekülni a magány miatt újra visszafogadnám és akkor aztán tökéletesen hülyét csinálnék magamból! És persze azt érezhetné, hogy azt csinál amit akar, én ugyis mindig itt leszek neki!
Bár most nem értem, hogy most miért gondolja így, mintha velem bármit meglehetne csinálni?!? Ez most "nagyképűen" fog hangoznii, de válogathatok a pasik közül, soha nem csalnám meg a párom és nagyon ragaszkodó vagyok, ugyanakkor nem telepedek rá a páromra és mégsem becsül meg! Én rontottam el valamit?
Lehet, hogy ő meg pont az a kategória, akiknek olyan nő kell, akik rövidre húzzák a pórázt.. akik jól gatyába rázzák, ha hülyék..
Hasonló vagyok, mint amit Te is írtál, de én is találkoztam olyan sráccal már, akinél ez bebizonyosodott végül..
Ha van rá módod, akkor költözz vissza a barátaid körébe, vagy szülőkhöz, ahová meg tudod oldani, de ott ne maradj semmiképp, és ebből adódóan akkor már ne is ott keress munkát..
Hülyét semmiképp ne csinálj magadból!!
Ez jobb biztosan nem lesz.Ha már most ilyen,amikor elvileg még az udvarlós korszak tart,akkor mi lesz veletek később,mikor már házasok lesztek?Te is tudod,hogy ez így nem párkapcsolat.
Egy dolgot viszont gondolj át.Azt írod,hogy úgy érzed csak unaloműző vagy neki,később pedig azt,hogy félsz,nem lesz kibe kapaszkodnod,ha elhagyod.Vagyis ez közel sem a szerelemről szól,hanem mindketten a másikat használjátok a szükségleteitekre.Neki az unalom,neked a magány miatt kell valaki.
Akiről úgy véled, hogy hiú és önző, az nem lehet a Társad, se hosszú, se rövid távon. Jön jobb, ne aggódj!:)
Dorothy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!