Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Nem...

Miért csinálja ezt? Nem igazodok ki a páromon!

Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy ő rendkívűl hiu féfri , önző és szabadszellemű! Minden előző kapcsolatomban rengetek figyelmet kaptam ugy éreztem én vagyok a legfontosabb! Nála ezt egyáltalán nem érzem! Néha csak unaloműzőnek érzem magam! Többször próbáltam vele beszélni erről, hogy így nem vagyok boldog, igényle a figyelmet ő ezeket csak hisztinek vette, egyáltalán nem veszi komolyan! Aztán elegem lett, hogy minden fontosabb nálam, alig találkozunk és szakítottam! Akkor nagyon megijedt, állandóan keresett be akarta bizonyítani hogy milyen fontos vagyok neki, hogy bármit megtenne értem és mivel elöttem elég szabadszellemű, csapodár életet élt megijedt a felelősségtől és hogy nekem elvárásaim vannak vele szembe, továbbá hogy mellettem rengeteget változott jó irányban és fél attól hogy unalmas lesz!/Nos ezeket a kijelentéseket nem is igazán értettem/ De kibékültünk! Minden jó volt, de most megint kezdődik hogy hanyagol, magányosnak érzem magam, ezt ő lereagálja annyival, hogy sokat dolgozik és menjek el a barátőimmel szórakozni! Elszoktam menni, de én inkább vele lennék ha mondjuk már 1 hete nem láttam mint a barátnőimmel! Mert szerintem ez így alap! Erre ő ahelyett, hogy hozzám "rohanna" mivel márt 1 hete nem láttam egyéb okok miatt elment a haverjaival szórakozni! Néha azt érzem hogy hülyét csinál belőlem! Hogy csak kihasznál! És minden energiámat elszívja hogy állandóan azzal foglalkozok hogy ez már megint miért van! Szerintetek lehet ezen változtani? Vagy mit tegyek? Szakítsak? Teljesen tanácstalan vagyok!
2011. máj. 7. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Miért változna? Megtanulta szépen, hogy te mindent elnézel neki, neki ez így nagyon kényelmes, a kisujját sem kell mozdítania, mert semmilyen tettének nem lesz komolyabb következménye.

Őszintén: barom lenne változtatni.

Ki kell dobni a pasit végérvényesen.

2011. máj. 7. 21:03
 2/8 Darcy01 ***** válasza:
Ha már egyszer szakítottál vele emiatt, és most újra így viselkedik veled, akkor szerintem nem fog megváltozni.
2011. máj. 7. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem szakíts.. megváltozni - mint a mellékelt példa is mutatja - nem fog.. elcsépeltnek hangzik, de Te ennél értelmesebb vagy, hogy megelégedj egy ilyen pasival, simán fogsz találni olyat, aki megbecsül...

Szakíts, és vissza se engedd, bármit mond...

2011. máj. 7. 21:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom, hogy ezt kell tennem! Csak most nehéz helyzetben vagyok, most költöztem el, barátaim távol vannak, munkát keresek gyakorlatilag semmi életem csak ő lenne! Most nagy szükségem lenne rá, csakhogy ő ahelyett, hogy támogatna csak még több problémát okoz! És félek attól hogy szakítok és mivel, nem tudnék mibe kapaszkodni/menekülni a magány miatt újra visszafogadnám és akkor aztán tökéletesen hülyét csinálnék magamból! És persze azt érezhetné, hogy azt csinál amit akar, én ugyis mindig itt leszek neki!

Bár most nem értem, hogy most miért gondolja így, mintha velem bármit meglehetne csinálni?!? Ez most "nagyképűen" fog hangoznii, de válogathatok a pasik közül, soha nem csalnám meg a párom és nagyon ragaszkodó vagyok, ugyanakkor nem telepedek rá a páromra és mégsem becsül meg! Én rontottam el valamit?

2011. máj. 7. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ő meg pont az a kategória, akiknek olyan nő kell, akik rövidre húzzák a pórázt.. akik jól gatyába rázzák, ha hülyék..

Hasonló vagyok, mint amit Te is írtál, de én is találkoztam olyan sráccal már, akinél ez bebizonyosodott végül..

Ha van rá módod, akkor költözz vissza a barátaid körébe, vagy szülőkhöz, ahová meg tudod oldani, de ott ne maradj semmiképp, és ebből adódóan akkor már ne is ott keress munkát..

Hülyét semmiképp ne csinálj magadból!!

2011. máj. 7. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez jobb biztosan nem lesz.Ha már most ilyen,amikor elvileg még az udvarlós korszak tart,akkor mi lesz veletek később,mikor már házasok lesztek?Te is tudod,hogy ez így nem párkapcsolat.

Egy dolgot viszont gondolj át.Azt írod,hogy úgy érzed csak unaloműző vagy neki,később pedig azt,hogy félsz,nem lesz kibe kapaszkodnod,ha elhagyod.Vagyis ez közel sem a szerelemről szól,hanem mindketten a másikat használjátok a szükségleteitekre.Neki az unalom,neked a magány miatt kell valaki.

2011. máj. 7. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Akiről úgy véled, hogy hiú és önző, az nem lehet a Társad, se hosszú, se rövid távon. Jön jobb, ne aggódj!:)

Dorothy

2011. máj. 9. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerős, az én barátom is ilyen.
2011. máj. 9. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!