Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy tiszteljen...

Mit csináljak, hogy tiszteljen a férjem?

Figyelt kérdés

Már 7 éve vagyunk együtt,van egy gyönyörű kislányunk.

A nőnapot is elfelejtette.Szerintem úgy van vele,hogy én itthon vagyok a gyerekkel, értem már nem kell harcolni. Nagyon elszomorít a dolog,mert egyáltalán nem érezteti velem,hogy nő vagyok.

2009. márc. 10. 09:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól, hogy tisztel még szeret nagyon is. A férfiak nagy része ilyen. Elfelejt mindent. Az ép párom, még az anyja születésnapját is benézte:) Szóval ne így áll hozzá. Célozgass rá, agy írd be emlékeztetőbe, és ha a gép elé ül egyből látja, meg ilyenek.
2009. márc. 10. 10:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálunk is így van, ő elfelejt bármit, sőt egyáltalán nem tart ünnepeket, és azt se bánja ha pl. az ő szülinapját nem ünnepeljük meg. Ami gond, hogy így is áll hozzá, pedig én sem vagyok az a mindenáron ünnepelni akarós típus, de virágot is olyan ritkán kapok tőle, hogy csodaszámba megy a dolog.

A poén, hogy többször beszéltünk már erről, direkt szólt, hogy szólnak neki, hogy mi lehetne jobb, mondtam hogy néhanapján örülnék egy szál virágnak vagy bárminek, virág nincs, néha hoz sütit, utána több hétig azt hallgatom, hogy: de hoztam neked marlenkát. :))

Nőnapra (mikor már a sokadik fiút láttuk virággal a kezében előttünk menni), persze leesett neki, hogy mi van - pedig ez az az ünnep, amit én sem igazán tartok számon - azt mondta, hogy ad nekem puszit. :)

Később beállított egy cserép virággal.

Szóval attól még szerethet és tisztelhet, hogy nem jegyzi meg az ünnepeket, ne ez legyen a mérvadó a kapcsolatotokban.

2009. márc. 10. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Tiszteld őt! A szokásait, a feledékenységét is.

Akkor nagy valószínűséggel ő is tisztelni fog téged.

2009. márc. 10. 10:41
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Ettől tuti észhez kap! Ha feledékeny, szerintem fölösleges figyelmeztetni, és kikönyörögni esetleg. Ha látja, hogy kaptál valaki mástól (másoktól) virágot, mondjuk nőnapra, névnapra ilyesmi, akkor meg fog lepődni, hogy valaki másnak az eszébe jutottál. Rakd a virágokat szem elé, fel fog tűnni neki. Az sem gáz, ha te veszed meg. Ez persze akkor működik ha csak egészséges féltékenység van benne, ha nagyon féltékeny akkor csak balhé lehet belőle, de ezt tudod eldönteni.

A másik: járj el otthonról. Nem tudom, hogy hol laksz vidéken vagy a fővárosban, de szerintem sok helyen vannak játszóházak, különféle gyerekes programok, járjatok össze a többi kismamával, menjetek kézműves foglalkozásokra, hagyd néha a nagymamára őket, és menjél el fodrászhoz, vagy egyet úszni. Ha érzi, hogy nélküle is önálló és boldog vagy, akkor összeszedi magát. A pasik már csak ilyenek :)

Sok sikert, egy 25 éves lány :)

2009. márc. 10. 11:59
 15/18 anonim ***** válasza:
96%

Nyugodtan figyelmeztesd, es ereztesd vele, hogy attol, hogy te otthon vagy, ugyanugy jar neked is minden! Nonap elotti napon jo hangosan nyugodtan mondhattad volna, hogy apuci holnap nonap!:)) Csak ennyit. Szerintem vette volna a lapot, nem?

Aztan kerdezd meg tole, hogy mikor megyunk mar el vacsorazni, mikor viszel el szinhazba, mikor veszel nekem uj ruhat...stb. Ha nem mondod, ugy gondolja jo igy neked minden. Hidd el, figyelmeztetned kell, ne hagyd ra, es magadba szomorkodj.

Most, hogy nem kaptal tole viragot, szoltal erte? Ha igen, ok. Ha nem, miert nem?

Szoljal neki, nema gyereknek anyja se erti a szavat. Es igen, a ffiak szeretnek elkenyelmesedni, mar nem kell kuzdeni. De ne hagyd magad!

2009. márc. 10. 13:30
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
10.41-es írására: Hogy lehet tisztelni azt, hogy valaki tojik a házastársára, semmibe veszi, és mindent elfelejt? Miért kéne megelégedni a rosszal, avval hogy 0-nak néznek?
2009. márc. 10. 15:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Az is komplikálhatja a helyzetet, hogy figyelmezteted. Gondolkodj el azon: ha téged állandóan figyelmeztetnek valamire, amit szeretnél magadtól megtenni, vajon esélyt kapsz arra, hogy magadtól megtedd? Ha figyelmeztetnek, akkor valójában megfosztanak az esélytől, hogy figyelmeztetés nélkül tehesd meg az adott dolgot. Mert már figyelmeztettek.

Ez azt jelenti, hogy egy ördögi körben vagytok, ami lehet olyan mély is, hogy pozitív hozzáállás és türelem nélkül nem kijönni belőle. A párkapcsolati ördögi körök pedig olyanok, mindig mindenki talál benne jó indokokat arra, hogy a másikat hibáztassa.

Viszont biztosan nem ártott volna, ha a férjed fiatal korában megtanulja: "Ne megkapni akard, hanem kiérdemelni."

Esetleg kérd egy közös barát segítségét, aki közvetítőként eljárva elmondhatja a férjednek, hogy mi a problémád. Nem azt, hogy erre kérted a közös barátot, hanem csak panaszkodtál neki. Ez pl. egy jó módszer lehet az ördögi kör megtörésére.

2009. márc. 11. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondhatok neked, hogy velem is sokáig igy volt( és még oly sok nővel). Ne engedd el magad, formásodj, csinosisd magad, ha a férjed hazajön. A szex milyen? Arra is figyelj oda. Sajnos manapság annyi jó nő van, hogy nem vehetjük fel a versenyt egyikkel se, de nem is kell. Találj vissza oda ahol megismerkedtetek, és nézz magadra. Légy olyan, mint akkor. És a férjed csak lesni fog. Ne engedd, hogy más nőkkel össze méregessen, mert nem lehet. El kell érned, hogy megint ugy nézzen rád, mint rég, és akkor tisztelni fog.
2009. márc. 11. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!