Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesnek nézed ezt az...

Hány évesnek nézed ezt az embert? írásmód, stílus alapján

Figyelt kérdés
Azért remélem ha nektek lesz gyereketek és tartotok házinyulat és ő szeretni fogja ti pedig levágjátok - nagyon remélem, hogy örök életre megutál benneteket. Nektek egyrészt nincs szívetek, másrészt 1 csepp tolerancia sincs bennetek. Ti amúgy embernek nevezitek magatokat? Vagy ti vagytok azok akik halálra éheztetett kutyákat visznek be az állatmenhelyre és kérik, hogy cseréljék ki egy másikra, mert már meguntátok? Naponta találkozom ilyennel a menhelyen, és még mindig nem tudom kezelni a fajtátokat...
2011. máj. 7. 18:48
1 2 3 4
 21/31 napietus ***** válasza:
39%
hisztériás stílus alapján továbbra is egy tízegynéhány éves, toporzékoló, hisztis kis p*csa képe ugrik be.
2011. máj. 7. 19:17
 22/31 anonim ***** válasza:
89%

ugye te azonos vagy azzal a személlyel, aki kiírta a nyulas kérdést, kedves kérdező? :D

Egyébként elhiszem, hogy 16 éves... És nagyon arrogáns és irritáló.:D

2011. máj. 7. 19:43
 23/31 A kérdező kommentje:
nem vagyok az és kössz a válaszokat
2011. máj. 7. 19:46
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

16 reális.

És igaza van.

2011. máj. 7. 19:58
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is 13-14 évesnek tippelem. Van igazság abban, amit ír, de a stílussal hatalmas gondok vannak. Így tényleg csak egy hisztiző kisgyermek benyomását kelti. Én is hasonló véleményen vagyok, de le lehet ezt írni kulturált formában. Sokkal érettebb lenne, ha nem ilyen hangnemben írna.
2011. máj. 7. 20:03
 26/31 anonim ***** válasza:
Olyan 14 és 16 közötti. 29N
2011. máj. 7. 21:26
 27/31 anonim ***** válasza:
60%

Már bocsánat, de ennek a lánynak a dühkitörése az állatok mellett áll. Hiába haszonállat valami, ha az ember elkezd kötődni, akkor a szeretete nem függ attól, hogy haszon, vagy sem. Nekünk is volt nyulunk, sosem vágtuk le, akármennyire haszonállat. A gyerekem állatát pedig nem vágnám le. Amikor gyerek voltam, tartottunk kacsákat, mama pedig galambot és amit megszerettem, azt sosem vágták le.

Csak sokaknak itt fogalma sincs, hogy mitől alakul ki a szeretet. Én pedig simán 16-nak nézem.

2011. máj. 8. 13:41
 28/31 anonim ***** válasza:
58%

Már bocsánat, de a dühkitörésen nem a haszonállatok mellett, hanem csupán a cuki állatok mellett áll. Gyerekkorom óta tartunk haszonállatokat, nyulakat, csirkéket, egyéb szárnyasokat. Mindegyiknek megvan a magához való esze, butácska, de szeretetreméltó jelleme, a nyúl semmivel sem okosabb, tisztább, ragaszkodóbb vagy kedvesebb a többinél. Azért, mert cuki a bundája, hadd ne élvezzen már külön jogokat.. Mellesleg felnőttként már korántsem annyira édes, és nem mondhatnám hogy túlságosan igényli azt, hogy valaki simogassa vagy nyúzza. A háznál tartott állatokat egyetlen dolog különbözteti meg attól, amit a boltban vesz az ember: sokkal emberségesebb körülmények között él, és sokkal kegyesebb halált hal. Nem mintha én élvezném, ha a szemem előtt megölnek egy állatot, de látom, hogy nem szenved, sőt ideje sincs felfogni, mi történik vele. Ellenben a nagyüzemekben még a legális körülményeket biztosító helyeken is úgy élnek ezek az állatok, hogy bármilyen kemény szívű ember elborzadna tőle, a nagyüzemi gyilkolás pedig egyáltalán nem fektet hangsúlyt arra, hogy a jószág mennyire rémül halálra, milyen fájdalmakat okoznak neki, mennyi ideig szenved. Ez az, ami ellen érdemes tiltakozni! Vagy ha annyira cuki állatokat akar védeni, akkor védje a bébifókákat, csincsillákat, egyéb prémállatokat, amiket tényleg csupán azért ölnek le - brutálisan! - hogy valaki villogjon a bundájukkal!

Az ember a háziállatával úgy bánik, mintha családtag lenne, ha a kutyámhoz, macskámhoz valaki hozzáérne, az lenne az utolsó tette a világon. De itt haszonállatokról van szó, amit direkt ebből a célból tartanak.. Meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat, nem pedig habzó szájjal dobálózni a gyilkos meg "biztos kivágjátok a kutyátokat, ha megunjátok" kijelentésekkel. Mert ez csak az éretlenségét bizonyítja a lánynak..

Ha valóban megöltek volna 3 embert a szeme láttára - 16 éves koromra az én szemem előtt is meghalt 3 szeretett ember - akkor éppen hogy érettebb lenne a koránál, és valóban olyan dolgokra koncentrálna, amin reális esélye van változtatni. De ez az "öljék meg máshol, de ne itt, mert cuki" egy megkésett gyerekkorban élő fiatal szeszélye.

Így azt mondom, írása alapján lehet 16, de értelmi és érzelmi intelligencia szerint max. 13 éves. Fröcsög belőle a gyűlölködés..

2011. máj. 8. 15:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Ja igen, mellesleg a gyereke állatát szerintem senki nem vágná le. Nekem is volt saját kedvenc nyulam, akit végül szabadon engedtünk.. Itt nem hiszem, hogy erről ment volna a vita, hanem úgy általában a haszonállatok tartásáról.
2011. máj. 8. 15:20
 30/31 anonim ***** válasza:
na igen, nem lehet megmondani, h pontosan min és hogyan vitatkoztak, mert az eredeti kérdést senki sem linkelte be
2011. máj. 8. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!