Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesnek nézed ezt az...

Hány évesnek nézed ezt az embert? írásmód, stílus alapján

Figyelt kérdés
Azért remélem ha nektek lesz gyereketek és tartotok házinyulat és ő szeretni fogja ti pedig levágjátok - nagyon remélem, hogy örök életre megutál benneteket. Nektek egyrészt nincs szívetek, másrészt 1 csepp tolerancia sincs bennetek. Ti amúgy embernek nevezitek magatokat? Vagy ti vagytok azok akik halálra éheztetett kutyákat visznek be az állatmenhelyre és kérik, hogy cseréljék ki egy másikra, mert már meguntátok? Naponta találkozom ilyennel a menhelyen, és még mindig nem tudom kezelni a fajtátokat...
2011. máj. 7. 18:48
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
egy 8-10 éves gyerek cukcsiiiih meg láwcsiii sőt még a 15 évesek is
2011. máj. 7. 18:58
 12/31 anonim ***** válasza:
86%
Fogalmam sincs hány éves lehet, de te egy bunkó tini vagy.
2011. máj. 7. 18:58
 13/31 A kérdező kommentje:
te meg egy olyan béna aki válaszolni se tud
2011. máj. 7. 18:59
 14/31 napietus ***** válasza:
48%
kb.10 lehet. azt biztos, hogy nem tudja, hogy a házinyúl haszonállat. konkrétan húshasznú.
2011. máj. 7. 19:00
 15/31 A kérdező kommentje:

nem arra vagyok kiváncsi, hogy a kérdésről mit gondoltok. arra sem, hogy a nem tudása alpján mit gondolsz

csak arra, hogy ez a szöveg hány évesnek

2011. máj. 7. 19:01
 16/31 anonim ***** válasza:
95%

A cukcsiiiih meg láwcsiii csak egy bizonyos típusnál megy, ők külön kategóriát képviselnek. Az értelmi szintjük valószínűleg megreked valahol 8-10 körül, de ez nem azt jelenti, hogy minden 8-14 éves ilyen.. ez értelmesebbje soha nem is használ ilyen szavakat.

Újraolvastam a kérdést, és eldobom az agyam rajta. A csaj egy vetítőgép, képmutató és hisztis, szóhasználat szempontjától elhiszem, hogy 16 éves, de értelmi fejlődést terén ideje lenne felzárkóznia a 3-4 éves lemaradását.

Nem vagyok eltévedve a korokkal, csak nem kizárólag egy bizonyos réteg gondolkodására van rálátásom.

2011. máj. 7. 19:05
 17/31 anonim ***** válasza:
95%
kedves kérdező, ez most nem jött be. veszíteni tudni kell :)
2011. máj. 7. 19:07
 18/31 anonim ***** válasza:
94%

Valaki belinkelné az eredeti kérdést? :D

Amúgy egy 13 éves hisztis kislánynak gondolnám az illetőt.

2011. máj. 7. 19:09
 19/31 anonim ***** válasza:
57%
13, max 14 éves hisztis kölyök. Hidd el, egy 13 éves is képes így írni, így HISZTIZNI, mert ez csak hiszti. a nyúl húsállat, és kész. Aki nem bírja az életet éljen burokban, vegye meg a húst a Tesco-ban. Mert 16 évesen már igenigen illene elfogadni a tényeket.
2011. máj. 7. 19:10
 20/31 anonim ***** válasza:
68%
Ennyire büszkve vagy erre az eszmefuttatásra? Nagyon meglepődtem, hogy 16.. Ez tényleg olyan 13 éves, hisztis kislány dühkitörése.
2011. máj. 7. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!