Nőiesen viselkedik a barátom, lehet ez a testvérei miatt?
Figyelt kérdés
Két nővérével lakik egy szobában már 23 éve, lehet ettől nőies a viselkedése? Vagy ez nem függ össze?
De nem is csak a viselkedése nőies hanem a gondolkodása is, az érdeklődési köre, a beszéde. Külsőre egyébként átlagos pasi, csak néha vannak olyan "b*zis" mozdulatai. De az biztos hogy csak a lányokat szereti.
ma 09:21-es: azért ennyoire nem egyszerü, ahogy te gondolod. Ugyanis elöfodul olyan - nem is túl ritkán, hogy egy párnak rendezett körülmények között lesz 3 gyereke, utána az egyik vagy mindkettö munkanélküli lesz, és csak egy pici albérletet tudnak fizetni, VAGY elválnak, és válás után nem jut nagyobb lakásra. EZT elöre látni azért igencsak nehéz lenne, elég ha a családi kérdésekel kicsit után olvasol.
2011. máj. 6. 12:01
12/14 A kérdező kommentje:
Nem is azért kérdezem mert gond nekem, hiszen akkor sose jöttem volna össze vele. Nekem ez tetszik, csak életemben nem láttam még ilyen pasit előtte, és nem tudom hogy ez a viselkedés hogyan alakulhat ki egy férfiban.
Ő egy ilyen tipikus aranyos, ártatlan, cuki kislány viselkedést tanult el, ez néha vicces, sokszor hülyének nézik, na és engem is hogy mit keresek egy ilyennel.
De nagyon jól megértjük egymást. Sokkal jobban mint az előző barátaimmal, akikkel állandóan veszekedtünk mindenen.
2011. máj. 6. 13:59
13/14 anonim válasza:
12:01 teljesen igazad van.Én vagyok az aki írta, hogy a két lány az anyjával alszik. Eredetileg két szobás a lakás, csak az apa átköltözött az egyik szobába, és nem érdekli, hogy ki mit mond. Elválni meg nem tudnak, mert nincs pénzük, és nincs is hova menni egyiknek sem. És ezt előre látni nem lehetett...
2011. máj. 6. 19:53
14/14 anonim válasza:
Attól, hogy veled jár még nem biztos hogy nem vonzódik a pasikhoz. Ha tudnád hány "celeb" akikért odavannak a lányok jár melegbárba és hány minta apuci csalja anyucit pasival...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!