Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem túl korai ez ennyi idősen?

Nem túl korai ez ennyi idősen?

Figyelt kérdés
én 18L ő 22F. a nyáron tervezzük hogy összeköltözünk megnézzük milyen is együtt lakni.Persze így is a hét nagy részét együtt töltjük hol náluk hol nálunk de az mégsem az mert ő dolgozik én suliba járok.mi a véleményetek ennyi idősen korai lenne megpróbálni?-bár ugye lakva ismerszik meg az ember
2011. máj. 5. 20:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17%
Egy próbát megér:)
2011. máj. 5. 21:30
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Nyugodtan költözzetek össze minél előbb!! Ebből látod meg, hogy van-e értelme a kapcsolatnak. Legalább nem 28 évesen jössz rá, hogy neked mégsem ő kell...gondolj bele, egy csomó időt elpazarolnál. Ha most jó akkor így is úgy is jó, ha meg most nem jó, akkor 5 év múlva se lesz jó, ennyi...
2011. máj. 5. 21:33
 13/21 anonim ***** válasza:
25%

2 év után szerintem nem korai. Én az exemmel 4 évig voltam együtt, nem költöztünk össze, mert szerinte korai volt. A mostani barátommal 4 hónp után összeköltöztünk és minden szuper, már a menyasszonya vagyok, jövőre lagzi:) Szerintem hajrá! Ha most nem megy, később se fog menni, minek vesztegetni az időtöket?

23/L

2011. máj. 5. 21:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Csak azért nem költöznék még össze,mert én soha nem tartatnám el magam a párommal.Amíg nincs munkám,vagy egyetem melletti munkám,addig nem lenne pofám azt kérni tőle,hogy etessen,ruházzon,biztosítsa az ételt,a rezsit,mindent.Ha valaki felnőtt életet akar élni,annak árnyoldalai is vannak,például az anyagiak.
2011. máj. 5. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

tehát elfog tartani a 22 éves barátod?

én 20 éves vagyok mi is tervezzük az összeköltözést de csak is akkor ha kész a diplomám és közösen fizetjük a kiadásokat

én nem értelek

2011. máj. 5. 22:12
 16/21 BlackSword ***** válasza:
Szerintem sincs semmi akadája, hogy összeköltözzetek... Ne legyünk már ennyire prűdek!!! Ha van Benned/Bennetek kétség -ami teljesen természetes- beszéljétek meg... Ha az anyagiak rendben vannak, és szeretnétek, akkor csak annyit tudok mondani, hogy: Hajrá!!! Sok sikert!!! Sok boldogságot!!!
2011. máj. 5. 22:13
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

pont 18 éves voltam mikor megismertem a páromat. fél év múlva elvitték katonának, először 2 hetente hétvégére majd minden hétvégén 3 éjszakára engedték ki.

elméletileg úgy volt, hogy mivel katona és ritkán jön haza, kimenőin nálam alszik. gyakorlatilag ez 10 éve volt és mióta elvitték katonának nem aludt a szüleinél :)

azóta persze már van lakásunk, összeházasodtunk és született egy gyerekünk :)

szerintem nem korai! :)

2011. máj. 5. 22:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a korotokkal van, nem is azzal hogy 2 éve vagytok együtt, hanem az anyagiak.

Úgy hogy te nem dolgozol, hogy akartok összeköltözni? Ő fog fizetni mindent? Lesz pénzetek a számlákra, kajára? Keres olyan jól hogy mindent ki tudjon fizetni + azért maradjon is valamennyi szűkösebb időkre? Vagy persze azt is lehet csinálni hogy a szüleidtől minden hónapban kérsz pénzt hogy te is be tudj szállni a költségekbe, de azért az mégsem olyan....

Szerintem inkább először az lenne a jobb megoldás ha vagy ő költözne át hozzátok, vagy te hozzájuk. (Persze tudom ez necces dolog, meg kellemetlen, de azért az sem jó ötlet hogy ő fizet mindent, hacsak nem milliomos vagy ultrarjól keres a munkahelyén) Meg az sem mindegy hogy hol laknátok. Van lakás ahova beköltözhettek, vagy albérletbe mentek?

Érdemes lenne mérlegelni mindent...

22/L

2011. máj. 5. 22:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Bocsi a hibákért.

Szóval:

Szerintem nem a korotokkal van *baj, nem is azzal hogy 2 éve vagytok együtt, hanem az *anyagiakkal.

2011. máj. 5. 23:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai. Én közvetlen érettségi után egyetemre mentem, ott ismertem meg a párom. Egy hónap után összeköltöztünk :)

Mire várjunk?

Igaz, néha problémás, hogy lényegében ő tart el, viszont valamennyi jövedelmem nekem is van (a szüleim támogatnak anyagilag, hiszen más városban járok egyetemre, meg ösztöndíjat kapok, meg ha megítélik, akkor szoctámot is, ez általában félévente változik, pont a határon van a jövedelmünk, meg lazább félévekben és szünetekben dolgozom is), azt beadom a közösbe, a kaja, rezsi jó részét azért ez fedezi.

Ha már két éve együtt vagytok, akkor pláne nincs értelme várni. Költözzetek össze, aztán meglátjátok, mi lesz :)

2011. máj. 6. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!