Nem túl korai ez ennyi idősen?
2 év után szerintem nem korai. Én az exemmel 4 évig voltam együtt, nem költöztünk össze, mert szerinte korai volt. A mostani barátommal 4 hónp után összeköltöztünk és minden szuper, már a menyasszonya vagyok, jövőre lagzi:) Szerintem hajrá! Ha most nem megy, később se fog menni, minek vesztegetni az időtöket?
23/L
tehát elfog tartani a 22 éves barátod?
én 20 éves vagyok mi is tervezzük az összeköltözést de csak is akkor ha kész a diplomám és közösen fizetjük a kiadásokat
én nem értelek
pont 18 éves voltam mikor megismertem a páromat. fél év múlva elvitték katonának, először 2 hetente hétvégére majd minden hétvégén 3 éjszakára engedték ki.
elméletileg úgy volt, hogy mivel katona és ritkán jön haza, kimenőin nálam alszik. gyakorlatilag ez 10 éve volt és mióta elvitték katonának nem aludt a szüleinél :)
azóta persze már van lakásunk, összeházasodtunk és született egy gyerekünk :)
szerintem nem korai! :)
Szerintem nem a korotokkal van, nem is azzal hogy 2 éve vagytok együtt, hanem az anyagiak.
Úgy hogy te nem dolgozol, hogy akartok összeköltözni? Ő fog fizetni mindent? Lesz pénzetek a számlákra, kajára? Keres olyan jól hogy mindent ki tudjon fizetni + azért maradjon is valamennyi szűkösebb időkre? Vagy persze azt is lehet csinálni hogy a szüleidtől minden hónapban kérsz pénzt hogy te is be tudj szállni a költségekbe, de azért az mégsem olyan....
Szerintem inkább először az lenne a jobb megoldás ha vagy ő költözne át hozzátok, vagy te hozzájuk. (Persze tudom ez necces dolog, meg kellemetlen, de azért az sem jó ötlet hogy ő fizet mindent, hacsak nem milliomos vagy ultrarjól keres a munkahelyén) Meg az sem mindegy hogy hol laknátok. Van lakás ahova beköltözhettek, vagy albérletbe mentek?
Érdemes lenne mérlegelni mindent...
22/L
Bocsi a hibákért.
Szóval:
Szerintem nem a korotokkal van *baj, nem is azzal hogy 2 éve vagytok együtt, hanem az *anyagiakkal.
Szerintem nem korai. Én közvetlen érettségi után egyetemre mentem, ott ismertem meg a párom. Egy hónap után összeköltöztünk :)
Mire várjunk?
Igaz, néha problémás, hogy lényegében ő tart el, viszont valamennyi jövedelmem nekem is van (a szüleim támogatnak anyagilag, hiszen más városban járok egyetemre, meg ösztöndíjat kapok, meg ha megítélik, akkor szoctámot is, ez általában félévente változik, pont a határon van a jövedelmünk, meg lazább félévekben és szünetekben dolgozom is), azt beadom a közösbe, a kaja, rezsi jó részét azért ez fedezi.
Ha már két éve együtt vagytok, akkor pláne nincs értelme várni. Költözzetek össze, aztán meglátjátok, mi lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!