Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még sírig tartó...

Létezik még sírig tartó házasság (hűségben, szeretetben eltöltött hosszú évekre gondolok! )?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a szerelem nem tarthat örökké, idővel szeretetté és tiszteletté alakul(normális esetben). De vajon létezik még olyan,hogy a felek egész házasságuk alatt hűségesek a másikhoz,és ugyanúgy boldogságban és szeretetben élnek mint az első éveikben?
2011. máj. 5. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon remélem!

Sőt, én még abban is hiszek, hogy a szerelem sem múlik el, ha nem hagyják!

2011. máj. 5. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy létezik.De ezt csak akkor tudnánk jól megmondani ha már leéltük volna az életünket de én most csak 7 éves házasságról nyilatkozhatok ami eddig hála égnek remekül működik és mindent megteszek az ért hogy ez így is maradjon.
2011. máj. 5. 19:15
 13/13 BlackSword ***** válasza:

Igen... Létezik, és ismerek is olyan párt, ahol tényleg ez van... És nem hinném, hogy ennyi év után már ez náluk változni fog...

Remélem az enyém is olyan lesz, mint az övék...

2011. máj. 5. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!