Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családos, több éves házas...

Családos, több éves házas férfiak miért flörtölnek nőkkel?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy vannak férfiak (kettő saját tapasztalat), akik adnak a nőknek jeleket, szemezgetnek, bókolnak, udvarolnak, aztán meg később megtudom mástól, hogy nős és gyerekei vannak.

Miért csinálják ezt? Ha hajlandó lettem volna "továbbmenni",-mivel egy férfira nincsen ráírva h nős-, vagyis a jeleket vettem volna, viszonoztam volna, vagy esetleg közelíteni próbáltam volna akkor lehet kaphatóak lettek volna rá?

Vagy nem? Csak ártatlan flört?

(mindkettő komoly férfinak tűnt a munkahelyemről).

2011. máj. 5. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem szokott flörtölni és igazából nem zavar míg csak ennyiről van szó.

30/N

2011. máj. 5. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobban kedvelem a flörtölős férfiakat mint akik kínosan ügyelnek arra, nehogy véletlenül kedvesek legyenek a női ismerőseikkel. Szerintem ez egyáltalán nem baj és nem jelenti azt, hogy bármit akarnának bárkitől, lehet csak egy kicsit felfújod a dolgot.
2011. máj. 5. 18:50
 13/17 anonim válasza:
53%

Lehet, hogy nő - lehet hogy férfi vagy. De lehetsz a kettő közötti. Szerintem mindenkinek mjogába áll keresni a legjobb megoldást az életében, hagyjuk ezt tiszteletben.

Ez nem belső kényszer, inkább a szabadság kérdése. Ha a családos, nős pasi tetszik valakinek, szíve joga elfogadni, vagy elutasítani. Nincs félút, vayg hú, hát az olyan akkor nem engedem hozzám nyúlni....

Ha elfofadja és tudja meddig van bejárás hozzá, akkor élvezze azt. A másik hátán van a gond. Ennyi.

2011. máj. 6. 09:08
 14/17 A kérdező kommentje:

utolsó: nincs bejárás a nős pasihoz...mivel nem akarhatom, hogy emiatt váljon tőle a felesége.

a másik meg az, hogy én nem akarnék rosszat a nőtársaimnak.

2011. máj. 6. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyenlőre az eszedre hallgatsz és elnyomod az érzelmi vágyaidat.Még tudsz parancsolni magadnak. De mi van ha Ő olyan viszonyokat teremt otthon, ami válaszút elé állítja és Te úgy állítod be önön magadnak, hogy szabad a gazda, mivel úgy is rosszul élnek. Ne higgy a nős férfiaknak csak akkor, ha saját szemeddel mindenről meggyőződtél. Sajnos pasiként végigéltem és ha nem lenne a másiktól is két gyönyörű gyermekem mondhatnám azt, hogy megbántam.
2011. máj. 7. 08:01
 16/17 anonim válasza:

Az ember életének sikere, szépsége legalább nyolcvan százalékban attól függ, hogyan sikerül a házassága.Nemcsak a házasságát, hanem életét is elrontja, aki annyira nem tud magának parancsolni, hogy megcsalja házastársát. Alkalom akad elég a félrelépésre, mégis meg kell őrizni a hűséget.

A hűtlenség és az úgynevezett "nyílt házasság" ma is megöli a szívet, elpusztítja a boldogság valódi lehetőségét. Megcsalás esetén: Az lehetetlen, hogy valaki egyszerre kettőt vagy többet szeressen lelki odaadással is. Egyszerűen nem úgy vagyunk megalkotva, mindenki egészen csak eggyé lehet. Ha tehát a hűtlen az alkalmi kedves iránt is kezd úgy érezni, mint érzett a férjével, feleségével kapcsolatban, akkor a két érzés "összevész". A kettőt együtt fenntartani lehetetlen. Aki megpróbálja, az szétszakad bensejében, lelkében káosz keletkezik, egészen összezavarodik. Ilyenkor áll elő, mégpedig mindkettővel, a társsal és a kedvessel kapcsolatban is a "se vele, se nélküle" állapota. Kibírhatatlan, embert pusztító dolog ez.De, mondjuk, dönt a hűtlenkedő. Például az új partner mellett. Örökké szerencsétlen döntés. Az igazin, a hitvestárson túljutni sosem lehet. Ez is belső törvény, nem teheti túl magát rajta senki. Állandó marad az emlék, az összehasonlítás, a tudatos vagy tudat alatti sóvárgás az első után. Látszólag bármennyire jól sikerül a második házasság, egészen igazi sohasem lehet. A rendes embert a lelkiismerete is holtig bántja.Persze dönthet úgy is a hűtlen, hogy visszatér hitvestársához, elhagyja a kedvest. Ez az egyetlen helyes döntés, de nem egészen könnyű és nem lehet egészen meg nem történtté tenni a dolgot. A kettejük szép harmóniája bizony összezavarodik, akkor is, ha a megcsalt hitves semmit sem tud meg. Olyan a hűtlenkedés a házasságra nézve, mint a kései fagy a gyümölcsösnek. A szép házasság érlelődés, a hűtlenség olyan fagy, amely feltétlenül nagy károkat okoz.

Sok érdekes és tanulságos sorokat olvashattok még a lentebbi linken. (Bár van néhány dolog, amivel nem teljesen értek egyet. :)

[link]

2014. máj. 14. 15:47
 17/17 anonim válasza:

Előző vagyok:

Nem szabad sztem összekeverni a flörtöt a kedvességgel és udvariassággal!

A férfiak legyenek udvariasak és kedvesek a nőkkel.

Mindenkinek rosszul esik viszont, ha látja (vagy érzi)a férj/feleség olyan jeleket ad másnak, ami arra utal, hogy hóditani akar.... Aki meg csak a testiség miatt flörtöl....sok mindent eredményezhet, de kiegyensúlyozott életérzést, boldogságot, valódi, szép kielégülést semmiképp.

2014. máj. 14. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!