Melyik a jobb? Az indulatos ember, vagy a szerény?
Figyelt kérdés
Nekem az a gondom, már jó pár éve, hogy ez a két személyiség harcol bennem. Vannak napjaim amikor a legvisszafogottabb vagyok, halkszavú, mindig meggondolom mit mondok, segítőkész, kedves..szóval minden ami jó, de ilyenkor gyakran aggodalmaskodom a jövőmön, tervezgetek, álmodozok. Máskor meg elég indulatos, gyakran durva (persze ekkor is saját magam vagyok, csak pl. nyersen megmondom mindenkinek mi a hibája, mit kéne tennie). Ilyenkor máshogy látom a világot is, sokkal boldogabb vagyok, nem érzem hogy terhelne semmi kötelezettség, a rosszban nem látom a rosszat csak a jót, sose tervezek, mindig azt csinálom amit épp akarok. Ha az indulatos napjaimon el próbálom nyomni magam, akkor rosszul érzem magam. Melyik a jobb szerintetek? Melyik személyiség? Vagy a kettő keveréke kéne?2011. máj. 4. 14:19
11/11 anonim válasza:
Valószínűleg azért tűnnek sikeresebbnek, mert többen vannak. Mármint a domináns, indulatos, karakteres emberek többen vannak, jobban érvényt tudnak szerezni az akaratuknak. Viszont az én főnököm egy csendes, de határozott, indulatmentes, nagy tudású professzor. Imádom, emberileg is, szakmailag is. Nekem pld. ő a példaképem, mint magánember, és mint szakember is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!