Hogyan tudnék egy fürdőszobát csináltatni a nagyinak?
Sziasztok!
Van egy komoly gondom, amit nem tudok megoldani, talán több agy többet tud.
Van egy fekvőbeteg nagymamám, a rokkant nyugdíjas édesanyám él vele. Mamám 60 ezret kap, anya 50-et, de ez nem sokra elég, a gyógyszerek, stb. És még élni is kell.
Egy kis régi házban élnek. Nincs bent a víz, csak az udvaron, se fürdő. Sajnos se nekik, se nekem nincs annyi pénzem, hogy egy fürdőt csináltassak nekik, örülök, ha ennem van mit, de szeretnék segíteni, mert a beteg nagyim is jobban boldogulna.
Van valami mód arra, hogy valahol segítséget kérjek. Valamilyen támogatási segély ilyen embereknek stb. Valamilyen pályázat vagy bármi amivel segíthetnék, mert rossz nézni ezeket a körülményeket, de egyszerűen nincs pénzem, bár lenne.
Javaslatok?
Kérlek segítsetek!
Valaki kérdezte merre lakunk?
Sz-SZ-B Megye
Kedves 02:12-es!
Két dologra hívnám fel a figyelmed:
1. Tudok neked kapásból már 1 családod mondani, ahol egyik fél sem dolgozik évek óta, az önkormányzat új lakást épített nekik. Erről ennyit. És tudnék még néhány érdekes dolgot mesélni neked, hidd el nekem!
2. Nem tudod, hogy mivel foglalkozok, akkor inkább ne beszélj butaságokat. Van sajnos hitelem, mivel ahhoz is hogy tanuljak, hitelre volt szükségem. Ennyi az egész. A másidolog pedig az, hogy nem kuncsorogtam, csak megoldást próbáltam találni egy beteg öregnek, bocsánat ha ez olyan nagy bűn. De számítottam rá, hogy lesznek hozzád hasonló kommentelők is, egészségedre, ha ettől jobban érzed magad.
Egyébként meg teljesen úgy próbálsz beállítani, mint aki az itt olvasók pénzét kuncsorogja ki. Már megbocsáss, de tudom, hogy vannak pályázatok, szociális támogatások, amik úgy járnak Dunántúlon, mint Szabolcsban, ezért érdeklődöm, mert nem vagyok jártas a dologban. Átnéztem neten pár dolgot, de nem találtam túl sok hasznosat, gondoltam több ember többet tapasztalt, és így is van, olvasd el miket írtak nekem. Mind tapasztalatból tette.
A többikenek köszönöm szépen!
Nagyon szívesen :)
Szabolcsiak, tartsunk össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!