Lakásavatóra ajándék lista?
Én megértem a kérdezőt:)
Ez nálunk is probléma volt.
Mi is az utalványt bezséltük meg.Arra összelehet dobni,és pár forintból is remek cuccokat tudtam venni.Amúgy meg a késöbbiekben is szép lassan mindent áthordtak a szülők nekünk:)Úgy hogy van 50 kanalunk 20 bögrénk de konzervnyitót még mi is csak most vettünk:):):)
Remélem jó buli lesz:)
Hát nálunk sem volt, szóval nekem furcsa. Én speciel sz@rul is éreztem volna magam,ha mondjuk a barátaink egy mikróval állítanak be!
De ettől függetlenül szerintem nem kell letölthető lista. Józan paraszti ésszel végiggondoljátok,hogy mire van szükségetek és legépeled. Szerintem kb. ennyi!
sajnos nem tudok segiteni a szamitogepes teren , talan ha szamlat megtartjak akkor vissza lehet vinni ami nem kell.
Amugy nem ertem a felhaborodast ha segiteni szeretnenek miert baj az, en is voltam mar meghivva hazavatora es 2 lampat vittem.
talan azert ne irj listat mert aki nem szandekoz ajanekot adni az ne erezze lekotelezve magat. Hiszen ez nem magyar szokas ezert talajak nehanyan furcsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!