Lakásavatóra ajándék lista?
GoogleDocsban összeírod, aztán elküldöd mindenkinek ímélben.
Vagy Doodle.
Itt nem esik ki, hanem látszik, ha valamit már bejelöltek.
Manapság minden rendezvény arra irányul, hogy hogyan pumpoljuk a rokonokat, barátokat?
Lakásavatóra?? Vigyen egy üveg piát, meg egy tálca sütit, ha nem fogy el, majd szétosztjátok a végén.
Besz@rok ezen a mai anyagias világon. :(
Én se hallottam még olyat, hogy lakásavatóra ajándék... Kóla volt, meg süti, azt csá, így is olyan boldogok voltunk, hogy csak na! :) Nemhogy még listánk legyen! :)
Amúgy a legegyszerűbb excelben, ott be lehet állítani, hogy kiessen, amit ikszelnek. És akkor feltöltöd valahova.
Kérjetek "ajándékutalványt" abba a lakberendezési áruházba, ahonnan szívesen vásároltok az új lakásotokba és akkor Ti döntitek el, hogy mit és milyet szeretnétek.
ui.: Egyébként tényleg milyen árkategóriában kaptok ajándékot lakásavatóra, mert gondolom nem több tízezres ajándékokat kapnátok egyébként sem. Így legalább nagyobb dolgot is meg tudtok venni.
Én voltam a komment előtti, talán félreértettük egymást.
Én úgy értelmeztem, hogy most csinálunk egy bulit, amire az lesz a belépő, hogy az általunk összeállított listából vesznek nekünk egyet. Ez így gusztustalan.
Ha rosszul értettem, akkor bocs.
Hát...én udvariasan annyit mondanék, nem kell semmi, csak érezzük jól magunkat. És így is érezném..
Vagy rosszul látom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!