Miért nem tud elfogadni az anyám?
ha Liptai Claudiara hasonlitasz nagyon jol nezzel ki,
mond meg anyucinak h miatta vagy kover mert olyan etelek foz amitol te csak hizol valtoztasson rajta, Nagyon benned lakik az anyukad pedig nem ezt kellene neznie a szulonek hanem batoritania kell a lanyat nem ellene lenni, ha csontsovany lennel annak mi ertelme? Nincs amit enned adjon s azert akarja h fogyal le en kerdore vonnam egy nagy vita kozepette ilyen dolgokkal amiket ide irtam sok szerencset es tul elest kivanok neked
Anyukadnak mar regen be kellett volna iratnia tegedet sportolni, hogy formas legyel. Mar lathatta kisebb korodban is, hogy husi tipusu vagy, akkor kellett volna neki tennie azert, hogy te ne legyel elhizott soha.
Akkor megszoktad volna a sportot, es teljesen termeszetes lenne, hogy mozogjal.
Probalj meg ne foglalkozni vele, es minel elobb elkoltozni tole, mert porig sullyeszti az onbizalmadat.
Szia!
Meg tudom érteni a helyzetedet, nálunk is ez ment végig kamasz koromban. Mindig normál testalkatú voltam, 2-3 kg plusszal, de ez anyámnak nem felelt meg. Most bulémiás vagyok...vigyázz magadra, a lelki egyensúlyodra, mert komoly betegség lehet a vége! Ha magadnak tetszel, az már a boldogság alapja. Innentől ha van kisugárzásod, mert jól érzed magad a bőrödben, természetes, hogy pasid és barátaid is vannak, aki meg ezt nem hiszi el, az így járt.
Kedves válaszadók! Miért írjátok azt neki, hogy anyukája biztos csak félti, mert van rajta súlyfelesleg? Hogy fogyjon le? Hogy már rég be kellett volna íratni valamilyen edzésre?
Egyértelműen féltékeny rá, mert csinosabb nála, mert vannak barátai, van saját élete, miközben ő a saját hája börtönében él! Még azt is el tudom képzelni, hogy az anyuka a kérdezőt hibáztatja a saját súlyáért/alakjáért, hiszen írta, hogy a terhessége alatt hízott meg!
Szóval kedves kérdező, ne foglalkozz anyukáddal, csak a saját önutálatát vetíti ki rád, és amint teheted, költözz el tőle! Ne akarj neki megfelelni, mert amíg saját magával nincs kibékülve, addig nyilvánvaló, hogy te sem fogsz tudni tenni semmit, amivel elégedetté tehetnéd! Így vagy tökéletes, ahogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!