Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tud elfogadni az anyám?

Miért nem tud elfogadni az anyám?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem bírom már idegekkel az anyámat. Én telt alkatú vagyok és ő ezt nem tudja elfogadni (ő sokkal szélesebb nálam). Folyamatosan szapul, zsáknak nevez, le-dagadtoz, mások előtt lejárat. Minden étkezésnél nézi mennyit eszek és már jó előre mondja hogy jó sokat eszek, és mivan már ennyire féltem a gyomromat? Folyamatosan mondja nekem hogy nekem nincsenek barátaim, hiába mondom neki hogy vannak barátaim, csak ő nem látja őket sose mert a viselkedése miatt nem hozok haza senkit, erre azt mondja hogy azok szánalomból beszélgetnek velem mert kövér vagyok és nekem nincs egy barátom se. Én egészséges vagyok, kapok magamra ruhát, van párom, vannak barátaim, eljárok szórakozni, teljes értékű életet élek, és ő mégis folyamatosan szapul és lejárat, olyanokat mond hogy ilyen testtel hogy tudok kimenni az utcára és hogy ő szégyell engem. Mivel fogjam be a száját? Már egyszerüen elegem van, de én nem mondhatom neki hogy akkor nézzen magára, mert azzal védekezik hogy ő már 50 éves és megteheti hogy úgy nézzen ki, meg amugyis mit képzelek magamról hogy visszaszólok! Csakhogy értsétek nagyjából hogy állunk: alkatilag olyan Liptai Claudia alkatom van, neki meg Szulák Andrea (ez csak hasonlat hogy értsétek miről van szó). Mit csináljak? Ha hallgatok mint a sír, akkor azért mondja folyamatosan, ha visszaszólok akkor meg azért! Az önbizalmam nem tudta még tönkretenni mert én így jól érzem magam, és teljes értékű életet élek, és nem vagyok se beteg se elhízott, de már nem bírom sokáig ezt a szapulást.... neki az kéne hogy csontsovány legyek.
2009. márc. 8. 17:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Micsoda szemet, az agyam megall!

Ahogy tudsz koltozz el tole, eletedben meg az ajtot majd ra ne nyisd aztan! Utalatos mocsok a viselkedese, onzo, magat szereti csak. De gondolom sajat magaval nincs megelegedve, esetleg ffi hianya van, nincs munkahelye, frusztralt, es rajtad vezeti le az o boldogtalansagat.

Szegyellje magat, uzenem neki, aztan szoljal neki vissza, mondja meg, nagyon megfogja meg banni!

Mennyi idos vagy?

Kerjel tole penzt aerobickra, uszodara, es konditeremre is.

Az ilyen anyat megfujtanam egy kanal vizbe.

Csak megalazza a gyereket, es allitom te is mar boldogtalansagodban tomod magadba a kajat.

Szoljal neki vissza, mert azt erdemli meg!

2009. márc. 8. 17:51
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Mondd meg neki, nagyon megfogja meg banni, ezt akartam az elobb irni, de nagyon felhuztam magamat, ezert mast irtam.
2009. márc. 8. 17:52
 3/19 anonim ***** válasza:
69%

Elárulnád hány éves vagy?

Kb 13 évesen én is duci voltam, a szüleim és a nővérem folyton csesztettek, ezért elkezdtem mozogni, keveset ettem, és már normál testalkatú vagyok. Volt egy barátnőm őt is csesztették a szülei, de ő nem foglalkozott vele, ugyanúgy evett, mint előtte, egyre jobban elhízott.

Most 26 éves vagyok, egy pici kislány boldog anyja, és boldog feleség, a barátnőm kb 110 kg-sra hízott, csak alkalmi partnerei voltak, senki sem tud mellette megállapodni. Rengeteget sírt már, mert nem tud lefogyni.

Szerintem anyukád félt téged, hogy később bánni fogod, hogy most nem hallgatsz rá!

Nem egészséges ha túlsúlyos az ember.

2009. márc. 8. 18:02
 4/19 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Írtam hogy kb Liptai Claudiához tudnám az alkatomat hasonlítani. Ezeke szerint rosszul ítélem meg és ő is túlsúlyos, és valóban csontra kéne fogynom? Ha jól értem.
2009. márc. 8. 18:06
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem féltés... ilyen dolgokat nem mondd egy normális anya a lányának. Meg lehet nézni a legtöbb családban mindenkinek a gyereke a legszebb, bármilyen is az.

Talán ő túlsúlyos volt fiatalként? Lehet ez maradt meg benne hogy őt senki nem szerette emiatt és ezért ilyen veled is. Bár akkor is érthetetlen. Én nem birnám ki biztosan ha ilyen anyám lenne, rögtön elköltöznék, aztán lenne ideje magába szállni.

2009. márc. 8. 18:11
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen amikor terhes volt velem 120 kilóra meghízott és utána is sokáig tartotta. Abból leadott kb 30-35 kilót 20 év alatt.
2009. márc. 8. 18:13
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

Liptai se sovány.

Fogynotok kéne elvileg mindkettőtöknek (az sem igaz, hogy ő 50 évesen megengedheti magának), de ennek semmi köze ahhoz, hogyha motiválni is szeretne az anyukád, akkor sem a megfelelő módja. Ne hagyd, hogy az önbizalmadat aláássa. Vagy "egyik füleden be, másikon ki", ha meg tudod csinálni, vagy mondd meg neki, hogy ezzel csak árt neked, és ha szeretné, hogy lefoggy, akkor nem ez módja, hogy a tudomásodra hozza.

2009. márc. 8. 18:13
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Van barátod/párod? Mióta van/nincs?
2009. márc. 8. 18:21
 9/19 A kérdező kommentje:

Igen ezt már mondtam neki, ha azt szeretné hogy fogyjak akkor annak nem ez a módja, de meg se hallja.

Ahogy írtam van párom, 1 éve vagyunk együtt.

2009. márc. 8. 18:29
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Ez nagyon durva viselkedés,amit leírtál. Csodálkozom,hogy még nem veszítetted el az önbizalmadat. Valóban ennek a hátterében az állhat,hogy önmagával nincs megeléged illetve hogy féltékeny,mert neked van párod,barátaid. Ha ennyire gonosz,akkor nincs mást tenned,mint leszidni,hogy önmagából indul ki az ilyen dolgokkal kapcsolatba? nézzen magába jó mélyen,hogy miért csinálja ezt a saját gyermekével? Vedd kezedbe a dolgot,és legyen tiéd az utolsó szó! Netalántán kapuzárási pánik?
2009. márc. 8. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!