Miért nem tud elfogadni az anyám?
Micsoda szemet, az agyam megall!
Ahogy tudsz koltozz el tole, eletedben meg az ajtot majd ra ne nyisd aztan! Utalatos mocsok a viselkedese, onzo, magat szereti csak. De gondolom sajat magaval nincs megelegedve, esetleg ffi hianya van, nincs munkahelye, frusztralt, es rajtad vezeti le az o boldogtalansagat.
Szegyellje magat, uzenem neki, aztan szoljal neki vissza, mondja meg, nagyon megfogja meg banni!
Mennyi idos vagy?
Kerjel tole penzt aerobickra, uszodara, es konditeremre is.
Az ilyen anyat megfujtanam egy kanal vizbe.
Csak megalazza a gyereket, es allitom te is mar boldogtalansagodban tomod magadba a kajat.
Szoljal neki vissza, mert azt erdemli meg!
Elárulnád hány éves vagy?
Kb 13 évesen én is duci voltam, a szüleim és a nővérem folyton csesztettek, ezért elkezdtem mozogni, keveset ettem, és már normál testalkatú vagyok. Volt egy barátnőm őt is csesztették a szülei, de ő nem foglalkozott vele, ugyanúgy evett, mint előtte, egyre jobban elhízott.
Most 26 éves vagyok, egy pici kislány boldog anyja, és boldog feleség, a barátnőm kb 110 kg-sra hízott, csak alkalmi partnerei voltak, senki sem tud mellette megállapodni. Rengeteget sírt már, mert nem tud lefogyni.
Szerintem anyukád félt téged, hogy később bánni fogod, hogy most nem hallgatsz rá!
Nem egészséges ha túlsúlyos az ember.
Ez nem féltés... ilyen dolgokat nem mondd egy normális anya a lányának. Meg lehet nézni a legtöbb családban mindenkinek a gyereke a legszebb, bármilyen is az.
Talán ő túlsúlyos volt fiatalként? Lehet ez maradt meg benne hogy őt senki nem szerette emiatt és ezért ilyen veled is. Bár akkor is érthetetlen. Én nem birnám ki biztosan ha ilyen anyám lenne, rögtön elköltöznék, aztán lenne ideje magába szállni.
Liptai se sovány.
Fogynotok kéne elvileg mindkettőtöknek (az sem igaz, hogy ő 50 évesen megengedheti magának), de ennek semmi köze ahhoz, hogyha motiválni is szeretne az anyukád, akkor sem a megfelelő módja. Ne hagyd, hogy az önbizalmadat aláássa. Vagy "egyik füleden be, másikon ki", ha meg tudod csinálni, vagy mondd meg neki, hogy ezzel csak árt neked, és ha szeretné, hogy lefoggy, akkor nem ez módja, hogy a tudomásodra hozza.
Igen ezt már mondtam neki, ha azt szeretné hogy fogyjak akkor annak nem ez a módja, de meg se hallja.
Ahogy írtam van párom, 1 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!