El szabad-e titkolni egy gyerek előtt hogy ki az igazi apja?
nem rég tudtam meg hogy egy ismerős családban a legkisebb gyereknek nem az az apja aki felnevelte
a gyerek 13 éves, és az az apja akit apjának hitt, 2009-ben meghalt
van még 2 nagyobb testvére
az igazságot 1 éve mondta el neki az anyja
most sokat van a vér szerinti apjával
A férjem sokáig nem tudta a saját vércsoportját. Kíváncsiságból megnézette nemrég. A lányával egyszer szóba került, hogy neki és az anyjának is ugyanaz a vércsoportja, mint nekem.
Most, hogy kiderült a férjem vércsoportja, én tudom, hogy pl. ha nekünk lesz gyerekünk, az én vércsoportomat nem örökölheti a férjemé miatt.
Nem merek szólni neki, hogy vagy a lánya tudja rosszul a vércsoportját, vagy a lánya nem a lánya...
"Most, hogy kiderült a férjem vércsoportja, én tudom, hogy pl. ha nekünk lesz gyerekünk, az én vércsoportomat nem örökölheti a férjemé miatt. "
Ezt nem értem, a gyerek minden esetben örökölheti az EGYIK szülö vércsoportját, tehát ha a gyereknek meg az anyjßanak ugyanaz a vércsoportja, akkor semmi baj. Olyan nincs, hogy az anya vércsoportját nem örökölheti, mert az apáé másmilyen. Itt valamit nagyon rosszul tudsz.
Miért ne szabadna?
Attól ,hogy nem vér szerinti apja volt attól még Ő nevelte fel!Ő lett az ,,édesapja" !Ő volt ott amikor elő lépéseit tette meg,vagy az első szavát....napestig lehetne sorolni...
Nemhinném,hogy ez hiba,főleg ha az a vérszerinti apuci lemondott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!