Akik 30-as korukban társkeresőn át találtak párra, azoknak hogyan alakult a kapcsoltuk mondjuk az összeköltözésig?
Saját vagy ismerősöd élő példája érdekelne. Eleinte hol és milyen gyakran találkoztatok? Milyen programokon? Mikor érezted úgy, hogy ő az igazi? És mennyi idő múlva költöztetek össze? Stb...?
:-)
1 éve és 5 hónapja vagyunk együtt, 1 hónap mulva esküvő.
a harmadik radinkig csak heti 1 tali volt. a 3. randin történt az első együttlét, uána már heti 4-5-6 napot is együttvoltunk folyamatosan. 1 hónap után kérte meg a kezem, és az évfordulónkon költöztünk össze.
25/N
előző vagyok. azt kihagytam hogy már az első randin egymásba szerettünk. tudom hülyeségnek tartják sokan de mindketten éreztük... nekem azelőtt az ágyban sosem volt jó senkivel. ő pedig már az elején tudott nekem örömet szerezni.mintkét orgazmusomat vele éltem át először... talán ebből is tudtam hogy ő az igazi.
akkor tudatosodott bennem végleg hogy menthetetlen beleszerettem, amikor feleségül kért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!