Mit gondolsz egy ilyen nőről? (többi lent)
30 év körüli, csinos, komoly, és nincs párkapcsolata évek óta, legalábbis nem tudsz róla. Miközben körülötte mindenkinek párja van, családja, a nő gyanúsan egyedül van.
Komolyan: mit gondoltok az ilyen nőről? Ami így elsőre gyanakvásnak bejön. De írhattok ismerőst is.
Okos no. Nem kotelezi le magat, nem ugral egy ferfinek. Biztos vannak alkalmi ismeretsegei, aztan hazamegy, azt csinal amit akar. Ferfi nem tunne furcsanak, ora nem gyanakodnal, csak egy nore?
Igaz, buta kerdes.
Mi van? Gyanakodni kell valakire, aki egyedül él? "gyanúsan egyedül van" ... te jó ég...
Talán hoztak valami új törvényt, amely szerint bűncselekmény egyedül élni?
Oké, akkor mégsem annyira negatívak a válaszok.
Én vagyok ez a nő. Soha sem tudtam más mit gondol rólam, de most bátorságot vettem, hogy megkérdezzem.
Köszi a válaszokat!
Csodálkozom, h senki nem írta azt, hogy biztos leszbikus:D
Ha egyedülálló, miért lenne leszbikus?
Nem azt írtad,hogy minden héten más nő lakik nála.
Nekem eszembe jutott a leszbikus, csak lelőtted a poént.
Amúgy több ismerősöm is így él mint te és leszbikus mind.
(Én nem mielőtt megkérdeznéd.)
Több ilyet ismerek. Normális nők, csak valahogy így alakult nekik. Mind tök jó fej, nem "vénlányok".
Töbség irigyli őket, ezért kínjukba rájukvágják, hogy leszbik, hogy prostik, hogy ufonauták, hogy hogy hogy vámpírok! :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!