A barátom tesoja szül. Nekem "illik" elmenni meglátogatni a kórházban?
Mert ha esetleg zavarnék, vagy nem is tudom.
A barátom nem lesz ott, mert dolgozik és nem tud eljönni.
Ilyenkor ecsetelik gondolom a szülés körülményeit, stb nem tudom rám tartozik e.
A tesoja nem a bnőm, csak és kizárólag a barátom miatt van vele kapcsolatom.
de ha nem mennék, nem tudom úgy néz ki, mintha engem nem is érdekelne?
Szerintetek?
szerintem jól csináltad!
de azért függ attól is, hogy fog szülni. mert ha császáros lesz, nem kellhet fel és csak a szűk családot engedik be a fertőzés veszély miatt.
mikor szültem, a szüleim és a testvérem akkor jöttek be mikor még a megfigyelőben voltunk, 2 percre meglesték a kisbabámat, utána másnap jött be anyukám és tesóm a sógorommal. anyósék is másnap jöttek be, sógorom és a barátnője nem, megmondom őszintén, nem is hiányoztak. nagyon fárasztó szülésem volt, influenza járvány volt ezért ki se mehettem a társalkodóba leülni sak egy üvegajtóhoz toltam ki a picit, hogy azon keresztül megnézhessék de nagyon nehéz volt ott állni, 10 perc után mondtam is neki (telefonon...), hogy mi bemegyünk, megértették.
az a legtsztább ha sógornődet megkérdezed, jól esne-e neki ha meglátogatnád a kórházban, ne izgulj emiatt, semmi kínos vagy rossz nincs ebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!