Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Higgyek neki? Vagy mit tegyek?...

Higgyek neki? Vagy mit tegyek? Kavarognak bennem az érzések.

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyok együtt a barátommal, de régebben is jártunk már ugyanennyit.

Azt mondta nekem a kapcsolatunk elején, hogy ő nem tudja már a facebook jelszavát, csinált is egy újat, ahol kb 4 ismerősét jelölte be, de ez mind1. Szóval tegnap rávettem, hogy jelöljünk be több ismerőst, segítek is neki.. Elmondta a jelszavát, én viszont a régijére léptem be, mind1.

Szóval a lényeg az, hogy igen is nagyon jól tudta a jelszavát, mert naponta írt ki valamit az üzenőfalára. Más lányokkal flörtölgetett levélben, és tudjátok van olyan baromság, hogy ha leírja a csajnak egy számot levélbe, akkor az leírja neki, hogy miért nem járna vele.. Na és ő erre azt írta, hogy "ezen változtathatunk;)". Szinte minden csajjal flörtölgetett levélbe, még egy 40 évessel is (ráadásul vele ment egy koncertre is...)!

Erre ő azt mondta, hogy valaki feltörte aki nagyon ismeri...

Szombaton mindig nálam van 11-7ig. ÉS amiket szombaton postolt az mind 11 előtt és 7 után volt...

Amikor pl történt vele valami, 1-2 órával később mobilról kiírta és még képeket is töltött fel..

Nekem nem az a baj, hogy facebookozik, hanem az, hogy hazudott.. Meg még a csajok is.. :( Ja, az egyiket szinte minden nap randizni hívta...

Szóval nem tudom eldönteni, hogy ő most egy beteges hazudozó, vagy tényleg nem ő az... Nem tudom, mit tegyek... Szerintetek?

2011. máj. 1. 07:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Amúgy azért szigorú elvileg az anyja (már semmit sem merek 100%osan kijelenteni..) mert rosszul tanul...
2011. máj. 1. 08:18
 12/27 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy el kell hagynod. Később még megfogod bánni, hogy rá vesztegetted az idődet. Most még sz.r lesz egy kicsit, de utána már csak jobb lehet. Drukkolok neked.

Amit nem értek, hogy miért adott meg neked egy olyan jelszót, amivel beléphetsz a régi oldalára, és lebukik vele?

Lehet le akart bukni? Lehet ő akar elhagyni, csak gyáva hozzá, és ezt a módot választotta?

2011. máj. 1. 08:57
 13/27 A kérdező kommentje:

Akkor nem könyörgött volna,hogy ne hagyjam el..

Most vagy elfelejtette, hogy ez a jelszava.. Vagy tudta és ő csinált ott mindent...

2011. máj. 1. 08:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a pasi szerintem felejtős..

Minél hamarabb hagyd ott. Nem fogsz tudni bízni benne már soha. Még ha úgy is csinálsz, belül állandóan mardosni fog egy érzés, hogy vajon tényleg ott van -e, azt csinálja -e, amit mondott. Hozzá lehet szokni ilyesfajta élethez, ilyen szenvedésekhez, de gondolom te sem ilyen életet képzeltél el magadnak. Most hagyd ott és keress egy normálisat.

2011. máj. 1. 09:06
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj! Nem akarlak elkeseríteni, de én is találkoztam már ilyen pasival. Az pedig, hogy így szeret, úgy szeret, kimutatja, könyörög, hogy ne hagyd el stb. minden nő bekajálja, úgy ahogyan én is. Igen ám, de aztán kezdtem résen lenni (na jó, nem én voltam ilyen okos, mert ugye a rózsaszín felhő a szemem előtt volt, hanem egy olyan ember kért meg erre, akinek a szavára adok) szóval, kezdtem résen lenni és kezdtek egyre gyanúsabb ellentétek lenni. Az anyucinak ugrok dologról annyit, hogy detto ez volt nálunk is. Azért ugrott a drága, hogy ki ne derüljön, hogy milyen szar embert a pici fia. Anyuci ha berágott volna, akkor én megtudtam volna és persze kidobom. De akkor pedig több időt kellett volna otthon töltenie, ott pedig mivel ismerik, korlátok közé volt szorítva. 8 hónap után annyi gyanús dolog jött össze, hogy rázúdítottam az egészet. Tudod mi volt a reakció?

"Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem vagy hülye!" Úgy kivágtam mint macskát sz@rni! Már eltelt egy év és még mindig nagyon fáj, hogy ennyire hülyének nézett. Azért büszke is vagyok magamra, mert teljesen egyedül jöttem rá dolgokra. Hagyd ott, semmi értelme az egésznek. Hiába beszéled meg vele, úgyis kimagyaráz majd mindent. Sok sikert!

2011. máj. 1. 09:09
 16/27 A kérdező kommentje:

Én eléggé gyanakvó vagyok úgy magamban, nagyon nehezen bízok meg valakiben.. Nincs rózsaszín köd a szemem előtt..

Nem tudom.. :(

2011. máj. 1. 09:10
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Én vagyok a 9.09-es

Jól olvasd át hogy mit írtam arról, hogy miért ugrott mindig anyucinak! Még soha nem találkoztam ilyennel és ép ésszel nem is lehet belegondolni. Azt javaslom, hogy figyelj nagyon oda.

2011. máj. 1. 09:15
 18/27 A kérdező kommentje:

Jó de végülis 18 éves, azért az anyja még parancsolhat neki, nem?

Lehet, számít a kor is, szóval én 16, ő 18.

2011. máj. 1. 09:16
 19/27 anonim ***** válasza:
92%

Én vagyok az előző :)

Akkor lehet hogy még kinövi a hazudozást :)

Végülis, nem akarsz hozzámenni feleségül, jól érzed magad vele, akkor pedig azt mondom, tart, ameddig tart. Ameddig elviseled hogy hülyének néz. Ezt egyéne válogatja,hogy ki mennyit tűr el a másiknak.

Csajozik :)

No de ha van barátnője, akkor miért teszi? Remélem ír ide egy hasonló korú pasi, és felvilágosít minket.

2011. máj. 1. 09:21
 20/27 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha letörölte magát facebookról, csinált új msn-t az jelenthet valami jót?
2011. máj. 1. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!