Hogy lehet egy nő mindig kihívás a pasi számára, és változatos?
Én azt mondom: belülről fakad.
Én nem tudnám pontosan megfogalmazni, akármennyire is szeretném.
Hozzám tizensokév után is visszapróbálkoznak az ilyen olyan kapcsolataim, a testvérem pedig a negyedik élettársát fogyasztja, mindegyik ráunt.
Nem tudom megmagyarázni. A titka tényleg az, hogy érdekes maradj a másik számára. Én szerencsésnek tartom magam: 13. éve a férjemmel.
Talán annyi, hogy nem adja ki magát az ember lánya, mindig tartogat valami újat magából, meg tud újulni, változni, bevállalós, erős, és van tartása. Ennyi jut elsőre eszembe.
Mi màr 32 éves hàzasok vagyunk és még mindig tudok neki ùjat mutatni, még mindig szerelmes belém. Nekem a titkom, hogy nem vetettem bele mindent az elsõ években. Vigyàztam magamra, hogy mindig érdekes maradjak neki.Ugyanùgy rà is vigyàztam, mert az sem mindegy nekem sem, hogy õ hogyan néz ki.:)
A mai kapcsolatokban talàn az a problémla, hogy màr az elsõ héten mindent bele stb. és utàna màr semmi ùjdonsàg.
"az a baj hogy én mindent megadok,amit csak kér a szerelmem és kb megun"
Miért adsz meg neki mindent? Tudni kell nemet mondani. Akkor nem olyan leszel, mint egy lakáj, aki megtesz mindent, hanem mint egy ember, akinek saját szükségletei és vágyai vannak, és törődik is velük.
Nem kell mindent megadni neki. :-) Akkor érdekesebb vagy.
És a legfőbb dolog: méltóság. Az mindig legyen benned. Plusz tudd lefoglalni magad nélküle is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!