Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit CSináljak ezzel a majom...

Mit CSináljak ezzel a majom gonosz anyóssal?

Figyelt kérdés
hello :D 13 éves vagyok és az anyukámék elválltak ... van egy tesóm anyukámmal élek az apám nagyon gáz. anyumat imádom. van egy 18 éves tesóm . anya a vállás után 3 évvel összejött egy pasival(Laci).ő is rendes nagyon . kiköltöztünk külföldre . az egyetlen gond hogy az a gond Laci anyja is kiköltözött ide . ebbe a hátba nagyon gáz 76 éves és gonosz aljas és szánalmas mindenbe beleköt.és beleszol. anyamindig kiosztja . mert anya olyan hogy először mindenkivel kedves és megadja az esélyt minden embernek akit nem ismer hogy megismerje . de miután az az ember átveri vagy épp gonosz vele vagy velem és a tesómmal mert mi vagyunk amindene. akkor nagyon be tud rágni . a vén banya folyton hazudik . engem az első perctől ki nem állhat és van egy olyan érzésem hogy szerelmes a saját fiába.és anya is ezt látja .laci is meg van iLyedve de laci számtalaszor beszélt már vele arról hogy fogjon vissza magábol.de nem hat rá semmi. ezt az embert senki nem birná olyanokat talál ki hogy azért érzi rosszul magát mert biztos hogy én megmérgeztem . és folyton azt tetteti hogy ő beteg . de ennek már laci se dől be . már lacit is próbáluk rávenni hpogy költöztesse el . de elfogadtuk hogy nerm fogja mert az anyja belenevelte azt hogy ő mellettekellhogy legyen ameddig meg enm hal . rühellem ezt a nyanyát. szeretném tudni mit tennétek a helyemben.
2011. ápr. 30. 00:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Sztem próbálj ne foglalkozni vele. Most nem sértésből, de vhogy az látszik az írásodon, hogy elég hirtelen haragú vagy, te is írtad magadról, hogy nem vmi könnyű eset (mondjuk meg is értem, nem tudom, én hogy bírtam volna ki, amin átmentél). Ha elkezdesz kombinálni meg kitúrni, vagy felrobban az agyad, és vmi olyat teszel, a végén még te fogsz rosszul kijönni, hiszen amint látjátok, Laci nem fogja kidobni az anyját, és akkor még nagyobb feszültség lesz. Én azt tenném, hogy elengedném a füle mellett, ha mond BÁRMIT. Egyébként asszem megkérném anyukádat, hogy beszéljen még egyszer Lacival a dolgokról, mert itt három ember életét keseríti meg ez a vén banya, ha jól látom. Egyébként átérzem a helyzetedet, nekem a tulajdon nagymamám volt egy utolsó szemét patkány... mondjuk ő másokat csinált (nem segített soha semmit, nem látogatott minket, folyton szemétkedett velem... 14. születésnapomra olyan levelet küldött, amiben olyanok voltak, hogy most már legyek jó kislány, mert eddig hisztis kisgyerek voltam, mint a többi gyerek... a kiskamaszok alapból nem úgy viselkednek, mint a felnőttek, basszuskulcs... és közben azt várta, hogy nyaljuk a talpát... egyébként kivételezett nagybátyámmal, de apával csináltatott meg mindent a háza körül... apa meg ment... Bp-ről Somogyba mindig, ha vmi gáz volt... és mindig megrövidített minket, és az összes pénz ment nagybátyámékhoz a bankba, és még a mi szülinapi pénzünk is abból ment, amit mi vittünk le, sőt volt amikor apa vette meg a csokit, és úgy adta oda, mintha a nagymama küldte volna... és akkor erre írják a begyöpösödött kérdezők, vagy azok, akik el sem tudják képzelni, hogy hogy lehet egy családtag ilyen aljas, hogy tiszteld, mert idősebb... eszem megáll...)

Kitartást! Fel a fejjel!

2011. ápr. 30. 14:23
 12/18 A kérdező kommentje:
háát akkor neked se volt egx könnyű gyerekkorod...:S engem csak az bosszant ha ő nem lenne akkor .minden olyan jó lenne, egyszer már majdnem elköltöztettük. de a végén mégsem .. anyukám folyton kiosztja.. meg az a dúrva hogy mindenbe beleszól amibe nem kéne . anyát is leprostizta :DDDDDDDDDD na akkor azt hittem fogok egy serpenyőt és leütöm.. Lacinak volt már 4 nője.. meg 1 felesége . és mindet az anyja űzte el mellőle.. mind úgy hagyta el lacit hogy nem engedi hogy egy idióta vén boszorka tönkrevágja .. a laci egyik volt bnőjének volt egy 3 éves kisfia . és a laci anyja aki PEDAGÓGUS VOLT úgy hivta s kisfiút hogy kis isten fasza...:S egy 3 éves kisfúra hogy lehet ilyet mondani?? igy nevezni ?
2011. ápr. 30. 14:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Gondolom,hogy most jól esett hogy lepontoztál olyanokat akik elmondták,hogy nem árt tisztelni az idősebbet még akkor is ha borzalmas természete van...

Ismered azt a mondást,hogy:"Azt kapod vissza amit te magad is adsz?"

Hát te tuti vissza fogd kapni,és akkor neked sem lesz jobb...

Írod,hogy rossz természeted van..Akkor mégis milyen tanácsra vársz..Ha magad nem vagy képes változtatni,akkor miért várod el,hogy mások jók legyenek hozzád?? Nem gond,nem az én életem..De hogy neked sem lesz jobb az már valahol megnyugtató,mert így tudni fogod,hogy milyen ha rosszindulatú,esetleg bunkó vagy másokkal...

UI:: Nyugodtan pontozz le engem is,,,ez legyen életed legnagyobb öröme...

2011. ápr. 30. 17:58
 14/18 A kérdező kommentje:
akkor nézd meg hogy te most mit irtál ide. ez nem egy gonosz és rossz indulaú vélasz voltugye??? dehogynem . mert ez minden emberben benne van . és ne aggódj én már megkaptam a büntetésem ,
2011. ápr. 30. 18:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedvesem..te még fiatal vagy..még messze nem kaptad vissza azt amit te adsz másoknak..AZ még csak jön..

Nem vagyok gonosz,csak alapból nem kedvelem azokat akik nem képesek minden oldalról megérteni a dolgokat..Te kiírtál egy kérdést.Normálisan válaszoltak neked,de mivel te nem ilyen választ vártál,hanem olyat,hogy "szegénykém..rúgj bele,köpd le" típusú válaszok lettek volna a nyerők,így számodra azok akik igyekeztek normális tanácsot adni(tiszteld,próbálj meg te jó lenni stb) Azt magadban lehülyézted,és lepontoztad őket,evvel is jelezve,hogy semmit nem ért a jóindulatú tanácsuk..

Nos ez valahol egy "bunkó" hozzáállás..

Ezért is reagáltam én,hogy bizony te is ezt fogod kapni..

Szóval nyugi...még nem kaptad meg,,,ez csak egy belemelegítés,hogy talán észre vedd,ha azt akarod,hogy az életben kedves emberek vegyenek körül,először magad kell hogy az legyél...De nyilván ezt nehezen érted meg---

2011. ápr. 30. 18:08
 16/18 A kérdező kommentje:
szerintem hagyjuk abba ezt igen lehet hogy igazad van . de arról nem fogok vitázni hogy miken mentem át.mert azt nem kivánom senkinek. a gyerekkorom kész csőd szóval szerintem ezt hagyjuk . tényleg
2011. ápr. 30. 18:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem te magad vagy egy csődtömeg! És igenis, amit adsz, azt kapod vissza a környezetedtől! Tudod mit? Kívánom neked, hogy még több bajod legyen a nagyiddal! Te kis majom! Mert te vagy az, és nem az idős néni!
2011. ápr. 30. 22:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Köszi, hogy lepontoztál!:)) Azt írod, hogy azért, mert szidtunk és nem tanácsot adtunk. Igenis tanácsot adtunk, legyél kedvesebb. Szerinted ez mi, ha nem tanács? :))Aki nem azt mondja, hogy neked van igazad, azt lepontozod. Nem baj, remélem jobban érzed magad így. Jaaa, és még annyit. Tipikus. 'Tudom, hogy rossz a természetem, de azért sem próbálok meg változtatni rajta' Azt hiszed, hogy a sült galamb belerepül a szádba? Erre ne várj!
2011. máj. 1. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!