Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi esélyem...

Szerintetek mennyi esélyem van erre?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a párommal 2 hónapja,nem volt normális kommunikáció,csak vita.Ezek eléggé elfajultak,most lassan 1 hónapja,hogy nem beszéltünk egyáltalán,úgy gondolja ő is,én is,hogy kell ez az idő,hogy megemésszük a történteket,és utána lehet beszélni az elrontott dolgokról.Azt mondta,kötődik hozzám még,de ennyi minden után nem lát esélyt arra,hogy együtt legyünk,de még érez irántam.

Most úgy néz ki,összejön egy lánnyal,de még hozzám kötődik,irántam érez(1 hónapja ezt mondta,azóta nem tudom,változott-e).

Ha újra beszélnénk,és olyan lennék,mint régen,mert már máshogy látom a dolgokat,és a hibáimból tanultam,mennyi esély van rá,hogy újra fellobbanjon a láng?Állítása szerint senkit nem fog többet úgy szeretni,mint engem,ezt a vitáink közbe mondta.Már nem úgy szeret,mint régen,de még érez és ez szerintem jó jel.De nem tudom milyen hamar szeret bele a másik lányba.

2011. ápr. 29. 00:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést már kiírtad tegnapis.

Már akkor is leírták,hogy ne hátrafelé menjél.

2011. ápr. 29. 00:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ösztönös urakodásvágy beszél belöled,nem a szerelem. Mikor felborul egy kapcsolat,hajlamosak vagyunk arra hogy visszafogadjunk,vagy visszakönyörögjünk valakit,csak azért hogy ha nem az enyém,másé sem legyen! Ne ess ebbe a hibába,jól gondold meg mit érzel!
2011. ápr. 29. 01:17
 3/5 anonim ***** válasza:
A szerelem nem eleg, ossze is kell illeni. Ha nem tudtok egyutt letezni, ha nem megy a kommunikacio, egyszer ugyis vege lesz vagy allando vitak lesznek. Nem hiszem, hogy annyira szeret, ha mar egybol osszejon massal. Majd elfelejtitek egymast. Nem hiszem, hogy ez olyan komoly, ha mar most mas utan nez, neked meg ugy kell gondolkodnod rajta, hogy felmelegitsd valahogy ezt a kapcsolatot.
2011. ápr. 29. 04:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Melegíteni csak a töltöttkáposztát szerencsés, a kihűlt kapcsolatot NEM!

Mi a bánatos *****-nak ámítod magad?

Lépj ki ebből a kapcsolatból és ne alázd meg magad!

2011. ápr. 29. 06:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán kötødik hozzád, ha már egy másik nøvel alakítgat valamit. Úgy tûnik túllépett rajtad, tedd azt te is, feleslegesen vársz rá, ez a vonat már elment.
2011. ápr. 29. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!