Mennyi pénzt illene adni testvérem gyermekeinek ballagására (általános+középiskolás?
Általános 10.000 Ft Középsuli 20.000 Ft .
Épp ahogy az előző mondja. :)
Lehet én nagyon el vagyok tévedve, de unokatesóm most ballag általánosból és 20 e ft-ot + virágot kap tőlünk.
2 éve a tesója ugyan ennyit kapott.
Én meg úgy voltam vele, hogy magamnak tanulok..-ergo soha nem vártam el semmit, a legkevésbé pénzt a szüleimtől - hogy jutalmazzák azt, ami amúgy nem mellesleg a kötelességem...- azaz hogy tanuljak. :-/
Persze tudom, ma Mo.-n mindenki olyan "rongyrázó", ill. a "szomszéd autót vett a 18 éves érettségiző lányának, hogy én két házat veszek", hogy ez feltétlen szükséges.... :-/
Nem mellesleg szánalmas is az egész...a mostani gimnáziumi érettségi kb. a wc-papír értékével egyenlő tudást takar.... :-/
én ugyan 98ba ballagtam a 8ból, de ott egy fillért se kaptam, mire fel kaptam volna? :)
ott a szülőktől szokás maradandót adni , ami emlék... általában arany formájában..
a rokonoktól virág + valami apróság, de a legtöbbtől csak a virág volt.
a közép ballagás - szalagavató, na ott mindenkitől kis csokor és pár ezer ft volt. összesen kaptam kb 20000 ft-ot. igaz, ma már másak az árak, de nehogymár több 100e legyen egy ballagás..
pláne egy általános ..
Ma már az a természetes, ha a börtönből szabadulóbulit is tartunk... :-/
"Dzsenniferr most ballagott az óvodából????"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!