Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós gondok. Hogy kezeljem?

Anyós gondok. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

20éves lány vagyok,a párommal már majdnem egy éve együtt élünk Angliába és az összeköltözés előtt is együtt voltunk már 2-3hónapja.

A gondom az,hogy a párom anyja nagyon rafinált mielőtt kijöttem volna ide külföldre náluk voltam kb. egy hetet és persze mindenben segítettem anyagi oldalról is mivel volt pénzem,nagybátyjámtól kaptam aki szintén külföldön dolgozik.Nos hát akkor jó voltam,mindent megvettem stb.

De aztán kikerültem ide és megváltozott minden.

Én nem tudom hogy vagytok vagy vannak sokan ezzel de a párom anyja nem is olyan idős azt hiszem 38-40éves lehet elég fiatalos és egy év után még mindig magáznom kell és már nekem kínos amikor társaságba vagyunk és pl. úgy beszélgetünk vele skype-on keresztül úgy kell köszönjek csokolom.Pedig már nem egy-két hónapja vagyunk együtt.

Ma reggel pl. tudta hogy én is itt vagyok a párom mellett szintén beszélgetek,köszöntem is neki és direkt kihangsúlyozva el kezdi mondani a páromnak hogy jól van fiam,találtam egy állást németbe(ugyanis a párom apja jelenleg munkanélküli)és majd apáddal ketten ki tudtok menni oda.ezt többször is elismételte.előszőr még azt hittem rosszul hallok.erre párom rá kérdezz és velem mi lesz?erre már az anyja nem igen válaszolt.

meg a másik gond,párom húga is kinn él most jelenleg velünk egy házba,bár külön szobába,ugyanis ő haza ment mert kirúgták a munkahelyéről és most jött vissza és úgy mond segítünk neki talpra állni.

de a lány is olyan mint az anyja,kétszínű.a húgának a barátja mesélte nekünk hogy ő engem mennyire utál meg mindenkit,meg volt egy abortuszom nem szerettük volna ha tovább adják másnak ugyanis csak 4en tudtunk róla párom,én,húg meg a barátja.erre az anyós egy idő után mondja nekünk hogy otthon hallotta pletykálni a faluban hogy én terhes vagyok.na persze,engem nem is ismernek ott mivel otthon nem is egy helyen éltünk.

tuti hogy a húga mondta vissza.mikor rá kérdeztem nála még régen ő nem szólt,nem tudja honnan van ez ki mondta meg ilyenek.na persze....

most meg itt él velünk aztán az anyja és meg az apja is nekünk mondja hogy mondjuk ám a Renikének hogy egyen,mert nem találja meg a kaját magától vagy én nem tudom,aztán gondolom én hogy panaszkodik az anyáéknak hogy ő nem is eszik meg ilyenek,na akkor ezt is mért mondanák az anyáék.mert nem látnak ide ki,hogy mi zajlik itt.

szóval elegem van,és még én vagyok a rossz mert nem jó pofizok mikor tudom hányadán állok a kedves lányával aki a hátam mögött fecseg,meg így utál úgy utál a szemembe meg teszi a rosszat.

csak rosszul esik,hogy ilyen a kapcsolat mert mégis a fiával/bátyjával élek együtt és ki tudja lehet hogy lesznek gyerekeink,házasok leszünk,majd akkor is így fognak viselkedni vajon???

2011. ápr. 28. 16:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.de a párom sem szeretném kikészíteni ezzel,mert ő meg két tűz között van.

szóval nem tudom mi lenne itt az úgynevezett sógornővel a megoldás..valami ötlet??

2011. ápr. 28. 18:02
 12/22 anonim ***** válasza:

egy történet jut eszembe,ami csak látszólag nem ide illő

egy szerszámgyárban,ahol mázsás gépek sajtolták a kalapácsokat, a főnök mindig mindent vissza hallott, és ez már nagyon kellemetlen volt.

Egy üzleti úton néhányan összefogtak, és a gyanusított előtt elkezdték szidni a főnököt,

ezt a marhát, elszalasztotta a svédeket, pedig a gépeinkkel gyárthattuk volna a varrótűket ....

Visszaérve kérdezi röhögve a főnök,mi van a svédekkel,fiúk???

Semmi főnök, aki nem hülye, az tudja, hogy ezekkel a gépekkel nem lehet tűt gyártani, de legalább tudjuk. ki viszi a híreket...

2011. dec. 20. 23:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Biztos hogy ilyen családba akarsz bekerülni?Mégidőbe lépj ki,sajnos tapasztalat,hogy az iylen anyós addig nem nyugszik mig el nem üzi a fiacskája barátnőit,mert birtoklási mániás,az ő kicsi fiát senki nem vehtei el tőle,a húg meg valószinű hasonló tipús és egy követ fújnak...És az utolsó kérdésedre a válasz igen akkor is igy fognak viselkedni,ha nem rosszabbul.
2011. dec. 20. 23:12
 14/22 anonim ***** válasza:

Anyukám 30 éve magázza nagymamámat. Mindez azért büntetés, mert nem volt hajlandó anyukának hívni, mondván, neki már van anyja.

30 éve minden nap van a nagyimnak valami játszmája...

2011. dec. 20. 23:49
 15/22 Fraser válasza:

Egyetlen egy dologgal veheted fol a versenyt az anyossal. 100 szazalekos nyiltsag (oda-vissza) a paroddal!!!

Mindket reszrol.

2011. dec. 21. 00:42
 16/22 anonim ***** válasza:

De most mi van abban probléma, ha magázni kell az anyós. én is magázom az aposomat 6 év után. Nekem nem probléma. Az anyóst tegezem, de nehezemre esett megszokni.

A másik!

Te mindig csak menye leszel, nem vagy a gyermeke. Mindig te leszel a hibás bármi torténik. Ez nálunk is igy van. Bármi torténi, biztos, hogy engem fognak okolni. Hogy megváltoztattam a kicsi fiát, bebeszélek neki dolgokat stb. Ezt nekem is nehéz elfogadni, és idonként eléggé mérges szoktam lenni. Em tudom elfogadni a képmutato viselkedését az anyosnak. Mindig ugy csinálnak mintha mi sem tortént volna, csak vigyorognak. Nekem ez nem megy.

2011. dec. 21. 10:02
 17/22 anonim ***** válasza:

Hamar pontra kell tenni ezt a nőt..Pontosabban mind a kettőt..A pároddal kell ezt megbeszélned és neki kell tisztáznia Renikével meg az anyjával..

Szerintem a magázással semmi gond nincsen..vannak konzervatívabb emberek és vannak liberálisabban gondolkodók..A szüleim magázták egymás szüleit, de mindig nagyon jó volt a kapcsolatuk a nagyszüleimmel. A szüleim csak a mostani páromnak ajánlották fel, hogy tegezze őket, hiába volt az előző nálam 8 évvel idősebb..

2011. dec. 21. 10:19
 18/22 anonim ***** válasza:
A helyedben letegezném az anyóst és nagy ívben sz@rnék rá, hogy nem tetszik neki! Megmondanám, nekem is sok minden nem tetszik, mégsem pofázok! ;)
2011. dec. 21. 10:23
 19/22 anonim ***** válasza:
A magázással szerintem nem tudsz mit csinálni. DE ez az abortusz pletyka enyhén szólva durva. Anyós előtt nyíltan megkérdezném, amikor ott a hugica is meg a párod is, hogy jé mit hallottam, hogy nekem abortuszom volt? Ha tagadna az anyós, akkor jé ezt a ,,Marika nénitől" a faluból hallottam, sőt azt is mondta, hogy ő meg a kedves anyukától hallotta. A hugica meg ha ilyen hálátlan dög, hogy befogadjátok, gondolom támogatjátok is külföldön, ami nem kevés, szépen visszaküldeném anyukájának. Nem kell neked jópofizni:) A pároddal meg beszélj meg mindent őszintén. Nem azt mondom, hogy indíts hadjáratot az anyós ellen, mert csak te lennél az a kis k....a aki elrabolta a fiacskáját, hanem olyan helyzetekben, amikor tanú is van, meg lehetőleg sokan vannak, szembesíteni lehet az anyóst a pletykáival. :)
2011. dec. 21. 10:42
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez akkora tragédia, hogy nem tegezheted? Nagy ügy. Én is magázom az apósomat, 12 év után. Anyósom kérte, hogy tegezzem. Szerintem ez nem ok arra, hogy megsértődj. A többi valahogy nekem nagyon zavaros, ki se tudtam bogozni, hogy ki kicsoda.

Viszont egy jótanács: a -ba -be és a -ban -ben használatát tanulmányozd át, és olyan nincs, hogy "németbe", olyan van, hogy "Németországba".

2011. dec. 21. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!