Nem engednek el a munkahelyemről apám temetésére, és ez miatt egy tróger k. urva vagyok? Mondjuk nem is igazán akarok elmenni
A szüleim elváltak még kiskoromba,apámmal nem nagyon tartottuk a kapcsolatot,ha jött is mindig totál részegen és mindig meg akart verni,meg kocsmáról kocsmáról huzkodott a láthatás ideje alatt. Amikor már elég nagy voltam mondtam h nem megyek,és mondtam anyának h mondja meg majd ha akarok megyek. Nem is igazán mentem,csak amikor nagyon rosszul álltunk otthon és nem volt már szinte enni se,akkor kerestem fel h igazán fizethetné a gyerektartást. (Soha egy ft-t nem adott,az állam fizette helyette 3 évig) Mivel az anyjánál mamámnál lakott ő is halotta amint számon kértem h miért nem fizet,de ő még a fit védte,pedig mondtam h mi már anyuval enni sem tudunk. A mamám ki kiáltott egy pénzéhes k.urvának,h olyan vagyok mint apám. Apám meg gyerektartás címletén oda vágott hozzám 500Ft-ot :S Ez volt az első és utolsó eset h számonkértem tőle h hol van a gyerektartás,az 500 Ftot se fogadtam volna el tőle,ha nem lett volna még arra kis pénzre is nagy szükségünk.
Egész ideáig nem is beszéltem se vele se mamámmal. Múlt héten hívott mamám h apám meghalt,azóta csak a formaságokról beszéltünk miszerint mikor kell mennia jegyzőhöz a végrendelet miatt meg h mikor lesza temetés. Én arra napra mikor lesz nem kaptam szabadságot,igaz nem nagyon eröltettem a dolgot. A fönököm azt mondta h ha táppénzzel vagy igazolással megoldom a szabadságot,akkor ki leszek rúgva. persze ha mondtam volna h apám temetése miatt,akkor még plussz szabit is kaptam volna de engem az az ember nem érdekel. Az életbe semmi jót nem kaptam tőle.
Mondtam mamámnak h nekem a munkahelyem fontosabb mint a temetés,erre ezt kaptam h egy tróger k.urva vagyok,meg az örökségre majd lesz időm. Arra is csak szükösen,gyorsan lemondok mindenről és ennyi. persze ezt mamám nem hiszi el h lemondok az örökségről
Nem engednek el a munkahelyemről apám temetésére, és ez miatt egy tróger k. urva vagyok? Mondjuk nem is igazán akarok elmenni.
Na akkor mi a kérdés? Semmi értelme nem volt írnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!