Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem engednek el a munkahelyemr...

Nem engednek el a munkahelyemről apám temetésére, és ez miatt egy tróger k. urva vagyok? Mondjuk nem is igazán akarok elmenni

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak még kiskoromba,apámmal nem nagyon tartottuk a kapcsolatot,ha jött is mindig totál részegen és mindig meg akart verni,meg kocsmáról kocsmáról huzkodott a láthatás ideje alatt. Amikor már elég nagy voltam mondtam h nem megyek,és mondtam anyának h mondja meg majd ha akarok megyek. Nem is igazán mentem,csak amikor nagyon rosszul álltunk otthon és nem volt már szinte enni se,akkor kerestem fel h igazán fizethetné a gyerektartást. (Soha egy ft-t nem adott,az állam fizette helyette 3 évig) Mivel az anyjánál mamámnál lakott ő is halotta amint számon kértem h miért nem fizet,de ő még a fit védte,pedig mondtam h mi már anyuval enni sem tudunk. A mamám ki kiáltott egy pénzéhes k.urvának,h olyan vagyok mint apám. Apám meg gyerektartás címletén oda vágott hozzám 500Ft-ot :S Ez volt az első és utolsó eset h számonkértem tőle h hol van a gyerektartás,az 500 Ftot se fogadtam volna el tőle,ha nem lett volna még arra kis pénzre is nagy szükségünk.

Egész ideáig nem is beszéltem se vele se mamámmal. Múlt héten hívott mamám h apám meghalt,azóta csak a formaságokról beszéltünk miszerint mikor kell mennia jegyzőhöz a végrendelet miatt meg h mikor lesza temetés. Én arra napra mikor lesz nem kaptam szabadságot,igaz nem nagyon eröltettem a dolgot. A fönököm azt mondta h ha táppénzzel vagy igazolással megoldom a szabadságot,akkor ki leszek rúgva. persze ha mondtam volna h apám temetése miatt,akkor még plussz szabit is kaptam volna de engem az az ember nem érdekel. Az életbe semmi jót nem kaptam tőle.

Mondtam mamámnak h nekem a munkahelyem fontosabb mint a temetés,erre ezt kaptam h egy tróger k.urva vagyok,meg az örökségre majd lesz időm. Arra is csak szükösen,gyorsan lemondok mindenről és ennyi. persze ezt mamám nem hiszi el h lemondok az örökségről

2011. ápr. 28. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem szanalmas, hogy 3 ezer Ft miatt nem leszel ott a temetesen. Egy temetes nem is egesz nap, akar azt is megbeszelhetned a fonokoddel, hogy fel napra, par orara engedjen el. Miert kellene ezert egesz napra szabadsag?
2011. ápr. 28. 16:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
mondok egy sztorit, anyám nagyanyja egy szemét görény volt mindenki utálta,soha nem adott nekik ajándékot,de még egy jó szót sem inkább kínozta őket lelki terrorral,persze annak rendje szerint nagy nehezen végre meghalt és ő meg a bátyja elmentek a temetésre, amit az anyjuk nem értett, mire közölték azért mentek csak el hogy lássák tényleg meghalt e XD Szóval aki szemét nem kell sajnálni, a nagyanyád sem különb azzal meg nem kell foglalkozni, mondja csak azt amit akar te úgyis tudod az igazat
2011. ápr. 28. 16:11
 13/14 anonim válasza:
10%
Sajnálom, Isten nem ver bottal.
2011. ápr. 28. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem engednek el a munkahelyemről apám temetésére, és ez miatt egy tróger k. urva vagyok? Mondjuk nem is igazán akarok elmenni.

Na akkor mi a kérdés? Semmi értelme nem volt írnod

2011. ápr. 30. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!