Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő akar tőlem valamit,...

Egy nő akar tőlem valamit, hogyan kezeljem ezt, hogyan lépjek ki ebből?

Figyelt kérdés

Biszexuális nő vagyok, de férfi mellett állapodtam meg, házasok vagyunk 2 éve, gyereket akarunk. Van egy nő, aki egy régi ismerősöm barátja, egyszer, úgy 5 éve kb találkoztunk és akkor nagyon megtetszettünk egymásnak, de elment az országból, és nem is akartam neki olyan nagy jelentőséget tulajdonítani. De most ismét találkoztunk januárban az ismerősöm miatt, és nagyon felkavarodtak bennem a dolgok, kicsit megdobogtatta a szívemet, de semmi nem volt, csak sokat beszélgettünk. Csak barátkozás céljából beszélgettem vele, de már ezt is megbántam. Tudja, hogy van férjem, de mégis közeledik "úgy", meg nagyon szép dolgokat mond, de nem lehet, s ezt már mondtam neki is. Nagyon szeretem a férjemet, és nem akarok senki miatt kilépni a házasságomból. De mégis vonzódom hozzá és emiatt bűntudatom van. Szerintetek mondjam meg neki, hogy többet nem akarok vele találkozni, vagy maradhatunk még ettől sima barátok?

26/N

2011. ápr. 28. 15:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Neked mint biszexnek jogod van kiélni a biszexualtásodat szerintem, mert úgyis utat tör magának, ezen a férjed nem sokat tud segíteni."

Ez nem igaz. Nem allat, hogy csak az osztonei iranyitsak. Egyaltalan nincs tobb joga, ilyen alapon nem csalhatja meg a ferjet. Ha valaki igy gondolkodik, hogy van joga kielni a hajlamait, az ne hazasodjon meg!

2011. ápr. 28. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem "úgy" van joga, hanem senki nem hibáztathatja, ha nem is 2 röpke év után, hanem valamivel később mégis rájön, hogy mi hiányzik neki.

Tényleg kívánom, hogy sikerüljön elfojtani!

2011. ápr. 28. 16:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastam.

Szerintem nem lehettek ti már sima barátok. Mindig ott lenne a gondolat, hogy megkapni őt, ha csak kaland szinten is. Nem jó ez neked ha maradni akarsz a szeretett férjed mellett. Minél kevesebbet látod, annál könyebb lesz neked hidd el ! Mondd meg neki. Ő is lehet, vár valamit reménykedik és nem lenne jó, ha bekövetkezne. Azzal a bűntudattal élni nem lenne könnyű.

Ezt ha férfi nő kapcsolatról is van mondanám, mint ahogy mondtam is. Én barátnak akartam Ő is azt mondta, de kiderült többet akar. Már férjnél voltam, nem tudtam megadni, bár bevallom tetszett. De elköteleztem magam, nem érdemli meg a férjem, és én sem a gyötrődést egy kaland miatt. Így vége is lett a kapcsolatnak, hogy ő mehessen párt találni, és mindketten egymás iránt lenyugodjunk.

Igen, lépjél ki ebből ! Máris érzed, hogy nehéz, képzeld ha húzod még nehezebb lesz !

2011. ápr. 28. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Attól tartassz hiányozna ? Garantálom, hogy igen ! Mégis az a könyebbik eset, mint ha megcsalnád a férjed akit szeretsz. Ha folytatod csak csöpögni fogtok egymásért egyre jobban, az miért lenne jobb. Ez nem egy síma barátság, és te ha elkötelezted magad, nem teheted már meg. No persze te tudod nem arról van szó.

De mivel látom szenvedsz, hidd el fejezd be ne lásd többet azzal teszel mindannyiótoknak legnagyobb szivességet !

2011. ápr. 28. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!