Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit illik venni egy fiú...

Mit illik venni egy fiú barátom ballagására?

Figyelt kérdés
Lánynak virágot, de fiúnak?... Mi a szokás? Nem akarok túl egyedi dolgokban gondolkozni, mert nagyon közel van és amúgy is csak úgy hozzám vágta hogyha van kedved gyere el, szóval nem túl fontos neki hogy ott legyek. Csak olyan általános dolgok szeretnék venni, de mit lehet?
2011. ápr. 27. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Menjetek el este sörözni. :)
2011. ápr. 27. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
én egy barátomnak egy doboz minőségi kávét vettem, mondván serkentse a tanulásban...:)
2011. ápr. 27. 23:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan én lány vagyok, és nem kávézik :S
2011. ápr. 28. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hogy általános vagy középiskolából ballag? Netán diplomaosztó? Azt is tudni kéne, hogy mennyire közeli a srác? Rokon, barát?
2011. ápr. 28. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Haver és középsulis ballagás. Igazából nem gondoltam semmi komolyat, mert több embernek is kell venne vmit az osztályából és nem akarok kivételezni. De a virág nem lányos?
2011. ápr. 28. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!