Segitsek? Mit csinaljak?
Van egy baratom egy eve es kulfoldon elunk. Haza kellett Magyarorszagra utaznom ugyeket intezni kozel egy honapja. Ekozben tobb veszekedesem volt a parommal mivel nagyon hianyzott es igy reagaltam le. Egyik csunyabbik veszekedes utan azt mondta,hogy gondolkoznia kell a kapcsolatunkon. Nagyon ki akadtam. Tobb, mint egy hetig nem birtam semmit enni, a gyomrom gorcsben volt, sirva fekudtem le aludni es sirva keltem fel. 1-2 orakat aludtam...Teljesen kikeszitett az egesz. Feladtam minden noi buszkesegem es neki alltam neki konyorogni. De o csak annyit mondogatott huvosen(!!),hogy majd ha haza megyek megbeszeljuk. Tobbszor beszeltunk msn-en de nagyon huvos volt ugy beszelt,mint aki lezarta az egeszet csak fel kimondani. Teljes ketsegbe esesembe begyogyszereztem magam. Amikor megtudta nagyon aggodott miattam. Arra kerlelt,hogy menjek vissza hozza, meg sem kell valtoznom csak legyek ujbol vele. Eltelt egy-ket het. Azota vissza jottem. De nem mulik el nap,hogy nem gondolnam,hogy megcsal. Voltak olyan utalo jelek amikor meg otthon voltam o meg itt amibol nekem ugy jott le,hogy van egy masik lany a kepben. Nem tudok benne megbizni. O folyamatosan hangsulyozza,hogy szeret munkaban is allandoan irja az sms-eit, szuneteben haza jon hozzam...stb Minden olyan,mint mielott haza mentem. Csak annyi kulonbseggel,hogy NEM BIZOK BENNE.
Erzem,hogy megcsal. Tegnap egy telefonszamot talaltam a szekrenye alatt: Natalie nevvel. Felhivtam igaz egy pasi vette fel. Kesobb egy piszkos alsonadragot talaltam a taskajaba...stb es meg megannyi apro jel amibol sejtem valami nem stimmel. Mi tevo legyek?Csak sajnalatbol lenne velem? Bar nem hiszem... Nem tudnek nelkule elni. Szeretem teljes szivembol.
begyógyszerezted magad? Az igen, inkább menekülne el a párod, mert elmebajos vagy! Ilyet egy pasi (és nő sem) ér annyit, hogy valaki kárt tegyen magában.
Szerencséd, hogy a párod melletted maradt, és nem ismerte fel azt, hogy ha ezt megtetted, akkor valami nincs rendben az elméddel....
17:55 vagyok
jas és igen, a többieknek igaza van, hogy hisztis vagy. Csináld csak.... aztán úgy menekül el tőled mint a huzat, és persze majd kérdezed te: "de hát miért???"
Koszonom inkabb a tovabbiakban nem kerek semmifele valaszt a kerdesemre!!!!!!!!! Inkabb majd megoldom egyedul!!!!
Ti tudom mind tokeletesek vagytok csak en vagyok a hisztis p.csa elmebajos...stb
"a parod tobb ezer km-rel arrebb olyanokat mond,hogy nem tudja mitevo legyen es tobbszor mintha bujtatott szavakba kimondana,hogy ennyi volt"
ez az után volt, nem, hogy úgy éreztetted vele, hogy hiányzik, hogy jól összevesztél vele. itt kezdődött a hisztisp*csaság szerintem.
ja, hogy te olyan válaszokat vársz, hogy te vagy a szegény szerencsétlen és milyen egy szemét a párod. Pedig nem ez a helyzet.
Azt nem szögezted le, hogy csak neked szabad igazat adni :D
És igen szégyenletes, hogy úgy akarsz valakit a markodban tartani, hogy kárt teszel magadban.
Ugyebár jobb neked az, hogy esetlegesen szenved melletted, nem jó neki veled, de nem mer elhagyni, mert érzelmileg zsarolod. Még, ha nincs is kimondva, ez akkor is zsarolás, veled marad, mert fél, hogy újból elborul az elméd és öngyi leszel.....
Ezt amit írtam, nem azért írtam, mert tuti így van. Nem tudom mit érez a párod, az is lehet, hogy szerelemből maradt veled, de nem árt ezt a verziót is átgondolni, amit leírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!