Lemondanátok az örökségetekről a testvéretek javára?
Figyelt kérdés
Egy kb 3-4 millió ft értékű ingatlanról lemondanátok-e, ha megkérne rá?2011. ápr. 26. 22:37
31/56 anonim válasza:
nálunk pont fordítva lesz!
testvérem annak idején kapott szüleimtől lakást. engem már nem tudtak támogatni a szüleink, így azt beszéltük meg a családdal, hogy majd a nagymamám után én örökölök, lemondanak róla. nekem ez nagyon jól esik, sajnos a mai világban szörnyen nehéz lakáshoz jutni segítség nélkül.
ellenkező esetben én is lemondanék a testvérem javára.
33/56 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:41
De, igen. Miért?
34/56 anonim válasza:
És van egy második neve is ugye?Mert akkor lehet ismerem a pénzmániást...
35/56 anonim válasza:
Ha nem lenne rá szükségem, akkor igen. Olyan helyzetben mint amit leírtál, nem
36/56 anonim válasza:
ha nekem lenne ingatlanom,neki meg nem,akkor mindenképp nekiadnám
37/56 anonim válasza:
"71%-os a nővéredet véletlenül nem Barbinak hívják?"
nem :)
38/56 anonim válasza:
Most nézem h korábban válaszolt egy szintén 71%-os. Az én pénzmániás nővérem NEM Barbi. Egyébként meg ő az akinek lakása van, kocsija mindene megvan. Nekem meg semmi.
39/56 anonim válasza:
De nem értem hogy került oda az a másik 71%-os válasz az igennel. Végignéztem az előző kommenteket és csak én voltam 71%-os. (????????????)
40/56 anonim válasza:
Jé akkor azt egy rejtélyes gyakorizó 71 %-os szellem írta,jujj,xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!