Szerelem, külföld, ki adja fel az álmait?
A barátnőmmel nem régóta vagyunk együtt, az ő álma, h egy német egyetemre menjen, és tényleg ez minden vágya, h jövőre ott kezdjen. Én viszont Magyarországon szeretnék, ráadásul így pár hét után nem költöznék miatta én is oda. Ilyenkor mi van? Van értelme a kapcsolatunknak? Ő nyár elején költözne, én meg egyre jobban szeretem, de felelőtlenségnek érezném itt hagyni ezt a sulit, ami meg az én álmom....volt valaki hasonló helyzetben?
köszönöm
Egyébként remélem a kérdés inkább elméleti, és pár hetes "egyre jobban szeretem" miatt nem tervezel lemondani a terveidről.
Ha mondjuk 2-3 éves kapcsolat vagy együttélés állna mögöttetek, akkor megérteném a problémát.. de még akkor sem automatikus hogy vele mégy, ha neked itt van az életed, és itt képzelted el a jövődet. Pár hét után viszont nehogy megbolondulj!
Ezt beszéljétek meg. Ha mindketten addig együtt akartok maradni, akkor maradjatok addig. Igen nehezebb lesz az elválás, de ha ezt elfogadjátok, akkor viszont addig is miért ne.
Erre te ti tudjátok a választ igazán, te érzed mennyire vagy felkészülve hogy most vége legyen, vagy akkor nehezebb lesz, de mégis akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!