Csak én nem értem, hogy egyes szülők miért próbálják meg eltiltani a tizenéves gyereküket az együtt alvástól, ha azok szeretik egymást? (bővebben lent)
Úgy vettem észre, hogy hogyha van egy ilyen kérdés, hogy két tizenéves együtt alszik, akkor a válaszolók 90% azt írja le, hogy ezekből lesznek a k.rvák, éretlenek ehhez, a tanulásra kellene koncentrálniuk. Én annak ellenére hogy nem vagyok már tizenéves nagyon furcsának tartom hogy ezt így gondolják, fel nem foghatom, hogy egyes embereket miért zavar az ha két ember szereti egymást és együtt alszanak, kortól függetlenül. Én az első szerelmemmel 14 éves koromban aludtam először együtt, nem bántam meg semmit, nagyon szerettük egymást. Nevetségesnek tartom ezt a dolgot hogy „a tanulás rovására menne”, mert én úgy gondolom, hogy hogy mondjuk heti egy együtt alvás mondjuk péntek éjjel nem megy a tanulás rovására, mert kizártnak tartom, hogy bárki is péntek éjjel tanulna, én sem akkor tettem.
És lám, most itt vagyok 21 évesen, egyetemre járok, és még k..va sem lettem. Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, akkor is megbízott bennem, és eszébe sem jutott eltiltani az együtt alvástól, amit a mai napig úgy gondolom, hogy jól tett.
Nem értem miért jó néhány szülőnek ez a tiltás dolog, szerintem két szerelmes ember senkinek sem árt azzal, ha együtt alszanak, és kicsit erősnek érzem egy 14-16 éves lányra azt mondani, hogy „kislány, kisgyerek”.
Nekem az a véleményem, hogy nagyrészt pont az ilyen szülők fogják azt érezni, hogy valamit nagyon elrontottak, mert ha nem bíznak meg a gyerekükben, így majd azok nem is fognak elmondani nekik semmit, mert tudják, hogy úgyis megtiltanák, így inkább csinálják titokban...
Azért, mert azóta változott a világ, a mostani 16 éves fiúk, meg a fiatalabbak arra mennek, hogy minél előbb lefektessék a lányt, a lányok meg akár borotvával is képesek lennének szüzteleníteni, csak hogy ne fájjon az első alkalomkor. Csak nézz be itt a szex rovatba. Attól még, hogy te normális voltál, még nem jelenti azt, hogy a gyerekek(tinédzserek) akik csak most kezdik el felfedezni a saját testüket, s ezzel kellene, hogy elfoglalva legyenek, nem egy másik emberrel kell elsőnek meg is tapasztalnia.
A tinédzserek többé kevésbé tisztába sincsenek az érzéseivel, utálnak mindenkit, utálnak gyerekek lenni, s felnőttes dolgot akarnak tenni, csak hát utána olvashatjuk, hogy orálisan kényeztette a fiút a lány, s ugye nem lett terhes, s hasonló.
A mostani társadalom fiatalságai( az érettségi a múlt évekhez képest sokkal könnyebbkérdései is ezt támasztják alá) hogy a mostani fiatalság hülye, mert inkább csajozik, pasizik, s nem törődik mással.Tisztelet a kivételnek.
Stresszesek, de azért szinte mindenki társat akar, párkapcsolatot, s kerülnek fel a pucér képei a napiszar.com-ra vagy az ilyen s ehhez hasonló oldalai.
Mostani fiatalság..Pfff
Azért tudjátok-e csibéim,hogy nem mindenki sexelni akar ? :") Vannak igazi szerelmesek is, akik egymás karjaiban akarnak aludni. És az együtt alvásról meg ne a sex jusson legelőször eszetekbe!
És ha így vélekedtek a saját gyermeketekről, hogy hülye védekezni, azt csak magatoknak köszönhetitek. Ti vagytok a felelőssek azért, hogy felvilágosítsátok. Vegyetek nekik kotont, vagy a leányt el kell vinni nőgyógyászhoz, fogamzásgátlóért.
Szia!!
Szerintem ezt jól megfogalmaztad.Én sem értem,hogy miért tiltják a szülők a gyermeküket hogy a barátjánál/barátnőjénél aludjon.Egy 14-16 éves kamasz lány/fiú (ha nem plázacica és nem plázamacsó) akkor igen is érettek tudnak lenni.Nem épp a szexhez,hanem hogy ne csináljanak hülyeséget,vagy védekezzenek és ne mondják azt h nem használnak gumit mert ciki.Nem értem,miért akkora baj ez? Elvégre semmi nem korfüggő (tudtom szerint).Ha tinikről beszélünk(akik valószínű még a szülőknél élnek) nehezen kivitelezhető lenne a szex.(szerintem)...az idősebbek értik miért :).Nekem nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel,és bármit megtennének h nekem jó legyen.Mikor a barátom nálunk aludt anyum azt mondta hogy megengedi feltéve ha várunk az első szeretkezéssel 17-18 éves korunkig.Én azt gondolom,egy szülő pontosan ismeri a gyermekét,és hogy milyen embernek nevelte.A betegségekhez és a terhességhez csak annyit fűznék,hogy jó esetben az anya (vagy fiú esetben az apa) leül a gyerekével,és úgymond "felvilágosítja" ,14 éves korban pedig (ha lány) elviszi nőgyógyászhoz a biztonság kedvéért.a terhességről pedig annyit hogy azok a szülők,akik adott esetben megendekit h gyermekük a szerelmével aludjon,megkéri arra hogy csókolózáson vagy ruhán keresztüli (kicsi) izgatásnál ne legyen több.a jól nevelt kamaszok biztosan megértik.nekem ez a véleményem,most lehet "oltani" de én ezt gondolom :)(bocsi ha nagyon hosszú lett)
Szép napot,:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!