Mi a véleményetek arról, ha egy 14 éves lánynál ott alhat a 16 éves barátja?
Még csak pár hete (egy-két hónapja) járnak, és a lány anyja konkrétan megengedte, hogy náluk aludjon.
Arról persze nincs hiteles infó, hogy más is történt-e alváson kívül, de aki tud a dologról, az úgy is rendelkezni fog bizonyos előítélettel.
Állítólag (minden relatív) a fiú nem tudott volna a közös program után hazamenni, ezért ajánlotta fel anyuka az ottalvást.
Nem olvastam végig a válaszokat, szóval bocsánat, ha ismétlek bizonyos dolgokat.
1. A két érintetten (és a szüleiken) kívül ehhez senkinek semmi köze.
2. Most már speciel én is "tudok a dologról", de nem hiszem, hogy rosszabb vagy jobb emberek lennének, mint az aluszkálás előtt, függetlenül attól, hogy szexeltek-e
3. Semmi sem bizonyítja, ahogy te is írtad, hogy nem csak aludtak
4. 14 évesen legálisan élhet szexuális életet a lány, szóval semmi törvénybeütköző nem történt
5. Szerintem nem azon van a hangsúly, hogy lefeküdtek-e egymással, hanem azon, hogy hogyan csinálták - védekeztek-e mind a betegségek, mind a terhesség ellen? Amennyiben igen, igazán semmi kifogásolható nincs a dologban az én véleményem szerint.
Azt még hozzátenném, hogy ha a lány lefeküdt a barátjával, valószínűleg így is, úgy is megtette volna, tehát csak jó, hogy a szülő helyet adott nekik. Kicsit jobb egy ágyban, megfelelő körülmények között, zavartalanul elveszíteni a szüzességüket, mint egy havernál, az árokparton vagy egy buliban a gardróbban. Nem ezen múlik, hogy mennyire őszinte és felelősségteljes emberek, hanem az elmúlt 14-16 év nevelésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!