Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is hülyék vagyunk?

Szerintetek is hülyék vagyunk?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon szeretnénk legalább három gyermeket, de mind a ketten nagyon örülnénk, ha esetleg négy vagy öt is sikerülne. A környezetünk viszont folyamatosan azt mondja, hogy teljesen hülyék vagyunk, mert a mai világba egy is elég, néha még sok is. Ti is hülyének néznétek minket, ha tudnátok, hogy ennyi gyermeket szeretnénk? (Nagyon szeretjük egymást, kertes házban lakunk, két autónk van, a szülők is egyetemi végzetséggel rendelkeznek és a nettó fizetésünk összesen másfél millió forint.)
2011. ápr. 26. 12:07
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
52%

erre büszkének kell lenni, és hirdetni terjeszteni az emberek közt. Föntebb írtam, hoyg mennyi ismerősöm nevel több gyereket. Nem havi 1,5 millióból, hanem havi 200-ból. Nem mind családi házban. Mégis boldogok, szépen nevelik.

Mitől vagy ilyen érzékeny? Járj magyar rock-koncertre, ott mindig biztatnak a színpadról: Kell a magyar!

Fedd meg ezeket az ismerősöket. A gyerek öröm. A gyerek jó befektetés. Nem pedig teher!!!

Keress olyan barátokat, akik megértenek, tisztelnek.

Büszkének kellene rátok lenniük! Különben is, ki vállaljon, ha nem ti, ennyire jó körülmények között?!?

[link]

2011. ápr. 26. 12:33
 22/39 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy vagytok hülyék:):D reális gondolkodás.. de azért persze Magyarország,ne feledjétek!
2011. ápr. 26. 12:34
 23/39 anonim ***** válasza:
85%

Fogalmam sincs, milyen környezetben éltek, hogy csak ilyen negatív véleményekkel találkoztok.. Nem lehet, hogy a kritikusok mint felsőbb rétegből kikerült kissé karrierista egyedek? Mert akkor tőlük hiába is vársz támogatást, az ő értékrendjük máshogyan van kalibrálva. Sokakban pedig van egy kis irigység, mert ti megtehetnétek..

Ha egyszer olyan anyagi körülmények közé kerülnék, mint ti, és megfelelő férj lenne az oldalamon, engem sem állíthatna meg senki:) Szeretem a gyerekeket, nagy kihívásnak érzem, hogy milyen embert sikerül nevelni belőlük. Eszedbe ne jusson szomorkodni vagy átértékelni a terveiteket! Ugyan ki vállalhatna annyit, ha ti nem?! Sok boldogságot fognak még azok a kicsik hozni az életedbe..

Az első 1-2 baba után pedig tényleg kiderül, mennyire mérted fel jól a rád váró nehézségeket. Én azért még annyit hozzátennék, hogy sok gyereket csak az vállaljon, aki biztos benne, hogy lesz elég türelme minden gyerekre teljes figyelmet szentelni, megismerni, és adottságainak megfelelő irányba terelni az életüket. Ha ez minden gyereknél teljesen más lesz, akkor biztos, hogy nem fogsz unatkozni a következő évtizedekben..:)

26/N (reál diplomával, karrierizmus nélkül..)

2011. ápr. 26. 12:36
 24/39 anonim ***** válasza:
76%

1futja rá

2szeretitek egymást

3mindketten akarjátok

4 mindig lepontoznak mikor ezeket az alap tényeket közlöm az emberekkel persze mindig indoklás nélkül. kiváncsi lennék azok az emberek akik ellenzik az eégszet mire alapozak. úgyse tudnának normális indokot felhozni ezért csak pontozgatnak minha az számítana.

én aztmondom csináljátok.

én annak is örülnék ha szüleim nem ordítoznának napi szinten.

2011. ápr. 26. 12:37
 25/39 anonim ***** válasza:
37%
Pont ti vagytok arra a legalkalmasabbak, hogy nagycsaládosok legyetek. A jelenlegi adórendszer is azoknak kedvez akik felelősen vállalnak sok gyereket. Mivel egészséges táplálkozás és megfelelő oktatás nagyon fontos, hogy biztosítva legyen.
2011. ápr. 26. 12:38
 26/39 anonim ***** válasza:
76%

Egészségetekre. (: Legyen így!

Én nem vállalnék ennyit három okból sem.

1. Nincs ennyi fizetésünk.

2. Nagyon fáj a szülés.

3. Egy gyermekem van és még egyet szeretnék, mert csak 2 kezem van és úgy érzem az én kapacitásom véges.

2011. ápr. 26. 12:38
 27/39 anonim ***** válasza:
50%

Ki ha nem ti??

Sok boldogságot!

Ne beszéljetek visszamaradottaknak a családi terveitekről! Mi közük hozzá? Még a nagyszülőknek sincs!

Olyan embereket keressetek, akik hasonlóan gondolkodnak, s őelőttük tervezgessetek!

5-öt szeretnétek. Ki tudja mennyi lesz? Nem csak rajtatok áll! Ne feledjétek ezt sem.

2011. ápr. 26. 12:48
 28/39 anonim ***** válasza:
50%
Ne foglalkozzatok másokkal, csakis saját magatokkal. Bár azt zárójelben jegyzem meg, hogy még egy gyerek is nagyon lefoglalja a szülőket, nemhogy 2,3,4..... Tehát egyedül azt vizsgáljátok meg, hogy mennyire vagytok készen az egész napi folyamatos pörgésre, amit egy (több) gyerek ad. :) Amíg nincs gyereke az embernek, addig nem nagyon tudja, kivéve, ha egészen közelről tapasztalt ilyet. De lehet őket imádni! :D
2011. ápr. 26. 12:53
 29/39 A kérdező kommentje:
Elég nyugodtak és türelmesek vagyunk mind a ketten. Már sokan megkérdezték tőlem, hogy kiabáltam-e már életemben, mert mindig csak mosolyogni látnak. A párommal még soha nem veszekedtem, talán azért, mert ő pont olyan amilyen én. Sőt, ha meghallok kiabálni valakit, összerándul a gyomrom, félelmet gerjeszt bennem. A szüleim között sem volt hangos szóváltás, talán ezért. Nincs még gyerekünk, de tudom hogy mivel jár, mert két évig au-pair voltam külföldön, majd itthon suli mellett. Tudom hogy mi az éjszakázás, betegség, éjszakai ügyeletre rohanás. Nagyon jó érzés, hogy azok a gyerekek akire vigyáztam még mindig nem felejtettek el, sőt a mai napig jóban vagyunk és tartjuk a kapcsolatot. Amit szerettem volna a munkám során elértem, ezért képes vagyok a családot előtérbe helyezni. Ők lennének a fontosak és nem a munka. A párom amit eddig elért, csak magának köszönheti, nem segített neki senki. Felnézek rá, amiben tudom, segítem, ő pedig ezt maximálisan viszonozza.
2011. ápr. 26. 13:07
 30/39 anonim ***** válasza:

Mi is legalább négyet szeretnénk! :) A mostani lakásban csak három fog elférni, de ha addig tudunk venni kertes házat, jönni fog a negyedik is.

Hajrá! :))

2011. ápr. 26. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!