Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is hülyék vagyunk?

Szerintetek is hülyék vagyunk?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon szeretnénk legalább három gyermeket, de mind a ketten nagyon örülnénk, ha esetleg négy vagy öt is sikerülne. A környezetünk viszont folyamatosan azt mondja, hogy teljesen hülyék vagyunk, mert a mai világba egy is elég, néha még sok is. Ti is hülyének néznétek minket, ha tudnátok, hogy ennyi gyermeket szeretnénk? (Nagyon szeretjük egymást, kertes házban lakunk, két autónk van, a szülők is egyetemi végzetséggel rendelkeznek és a nettó fizetésünk összesen másfél millió forint.)
2011. ápr. 26. 12:07
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
66%

Inkább azoknak az embereknek a gondolkodásával van a baj, akik Téged lehülyéznek! Azért, mert nem vagy önző? Nem csak magadnak, a szórakozásnak élsz, hanem azért, hogy magadból átadj a jövőnek? Ha mindenki csak 1 gyereket vállalna, egy generáció alatt feleződne a népesség. Az anyagi keret, ami rendelkezésre áll, bőven elég kell legyen több gyerek nevelésére is! Hajrá, legyen sok szép gyermeketek, ők adják az élet értelmét. Nekem kettő van, nagy fájdalmamra egyik sem él velem, de imádom őket, egyedül ők tartanak még életben.

35f

2011. ápr. 26. 12:23
 12/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Tegnap este már teljesen összetörtem, sírtam, amikor a párommal végre kettesben lehettem. Mind a ketten nagy családról álmodozunk, de folyamatosan hülyének néznek minket emiatt. Az ünnepek alatt, mivel sok emberrel találkoztunk mindenki csak lebeszélni akar minket. Nagyon szeretjük egymást és a gyerekek sem szenvednének semmiben sem hiányt. Sem szeretetben, sem anyagilag.
2011. ápr. 26. 12:24
 13/39 anonim ***** válasza:
67%

Dehogy vagytok hülyék. Megtehetitek, nincs jobb a nagy családnál. Hajrá!

Egyébként is, bármikor is kell majd elhagynotok ezt a világot, ott lesz a tudat, hogy nem hagyjátok egyedül a gyermeketeket, mert mindig tudnak majd egymásra támaszkodni.

2011. ápr. 26. 12:24
 14/39 anonim ***** válasza:
67%
én is 3 gyereket szeretnék, nem vagytok hülyék, ez nagyon jó dolog :))
2011. ápr. 26. 12:25
 15/39 napietus ***** válasza:
50%

szerintem Ti igazán megengedhetitek magatoknak anyagilag, ha lelkileg is bírjátok a kiképzést, akkor miért ne? ne másokra hallgassatok, ez a Ti életetek.

29/N

2011. ápr. 26. 12:29
 16/39 anonim ***** válasza:
67%
Mondanám, hogy szerencsések vagytok, de vélhetően nem (csak) szerencsén múlt, hogy ilyen körülmények közé jutottatok. Nem vagytok hülyék! Vállaljátok őket, de ne csak az anyagiakra gondoljatok, hanem arra is, hogy érzelmileg mindent megadjatok nekik! (Az nem minőségi nevelés, hogy reggel berakja őket az ember a bölcsödébe-oviba-suliba és este értük megy a terepjáróval...)
2011. ápr. 26. 12:29
 17/39 anonim ***** válasza:
73%

Azt hogy mennyit szeretnél és mennyit tudsz kivitelezni nem csak anyagi gondok. ahogy hallom még egy sincs. majd ha az elsövel végig fekszed a terheséget, majd egy 2 napos vajúdás uan nehéz szülés és hasfájos baba lesz aki állandóan sír és majd 5 évesen is a szoknyádat fogja mert egyszerüen ilyen természetü akkor meggondolod hogy elég-e egy vagy még jöhet több is.

mi is 4-t terveztünk az elején. aztán nekünk minden jól ment eddig, de eg is olyan nagy mekötés egy gyerek. eddig bejártuk a világot, most meg még egy europai országba is nehezen jutunk el nyaralni mert ilyen betegség olyan injekció.

most 7 hós a lányom aki álom gyerek így hamarosan valoszínü jön a tesó, de hogy utánna még egyet bevállalunk-e azt nem tudjuk.

a gyereknevelésnek nem csak anyagi háttere van hanem rengeteg türelem és lemondás. mivel tavaly voltam terhes lekelett mondani balirol, pedig ár minden meg volt szervezve, de mivel malária veszély van ott így nem kockáztattunk.

szóval folyamatos lemondás.

szóval azt szokták mindeni hogy ember tervez isten végez.

2011. ápr. 26. 12:32
 18/39 anonim ***** válasza:
52%
4en vagyunk testvérek és a rokonságban csak mi vagyunk ilyen sokan. először szüleinket is lehülyézték, hogy ők nem normálisak, elment az eszük, ennyi gyereket, nincs is pénzetek, munkátok is alig, satöbbi.. most hogy kicsit nagyobbak vagyunk, lassan én is egyetemre megyek, látja a sok jósrokon, hogy mind a 4en ép egészséges felnőtt emberek lettünk, leszünk.. okosnak, szépnek és normálisnak lettünk titulálva, és azt mondják jaj bárcsak az énfiamlányom is ilyen lenne... .. persze van amelyik roszmájúskodik..
2011. ápr. 26. 12:32
 19/39 anonim ***** válasza:
67%
háth figyelj. ha anyagilag lehetséges, eltudjátok tartani a 4-5 gyereket, és nem lenne megkülönböztetés(pl egyik többet kap, v több mindent engedtek neki) akkor senkinek nincs beleszólása. a ti életetek, a ti döntésetek. akik meg beleszólnak, nem azoknak kell több gyereket vállalni hanem nektek.ahhoz meg igazán semmi közük.
2011. ápr. 26. 12:33
 20/39 anonim ***** válasza:
49%
Hajrá :) A gyerekzsivajnál jobb nincs :) Mi most várjuk a másodikat, kettőt szeretnénk, de mi is megkaptuk, hogy hülyék vagyunk. De úgy vagyok vele, hogy egyéni szoc probléma. Aki hülyéz, az majd nem szül. Senkinek semmi köze hozzá, ha ti ötöt szeretnétek, akkor legyen öt :)
2011. ápr. 26. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!