Szerintetek is hülyék vagyunk?
Inkább azoknak az embereknek a gondolkodásával van a baj, akik Téged lehülyéznek! Azért, mert nem vagy önző? Nem csak magadnak, a szórakozásnak élsz, hanem azért, hogy magadból átadj a jövőnek? Ha mindenki csak 1 gyereket vállalna, egy generáció alatt feleződne a népesség. Az anyagi keret, ami rendelkezésre áll, bőven elég kell legyen több gyerek nevelésére is! Hajrá, legyen sok szép gyermeketek, ők adják az élet értelmét. Nekem kettő van, nagy fájdalmamra egyik sem él velem, de imádom őket, egyedül ők tartanak még életben.
35f
Dehogy vagytok hülyék. Megtehetitek, nincs jobb a nagy családnál. Hajrá!
Egyébként is, bármikor is kell majd elhagynotok ezt a világot, ott lesz a tudat, hogy nem hagyjátok egyedül a gyermeketeket, mert mindig tudnak majd egymásra támaszkodni.
szerintem Ti igazán megengedhetitek magatoknak anyagilag, ha lelkileg is bírjátok a kiképzést, akkor miért ne? ne másokra hallgassatok, ez a Ti életetek.
29/N
Azt hogy mennyit szeretnél és mennyit tudsz kivitelezni nem csak anyagi gondok. ahogy hallom még egy sincs. majd ha az elsövel végig fekszed a terheséget, majd egy 2 napos vajúdás uan nehéz szülés és hasfájos baba lesz aki állandóan sír és majd 5 évesen is a szoknyádat fogja mert egyszerüen ilyen természetü akkor meggondolod hogy elég-e egy vagy még jöhet több is.
mi is 4-t terveztünk az elején. aztán nekünk minden jól ment eddig, de eg is olyan nagy mekötés egy gyerek. eddig bejártuk a világot, most meg még egy europai országba is nehezen jutunk el nyaralni mert ilyen betegség olyan injekció.
most 7 hós a lányom aki álom gyerek így hamarosan valoszínü jön a tesó, de hogy utánna még egyet bevállalunk-e azt nem tudjuk.
a gyereknevelésnek nem csak anyagi háttere van hanem rengeteg türelem és lemondás. mivel tavaly voltam terhes lekelett mondani balirol, pedig ár minden meg volt szervezve, de mivel malária veszély van ott így nem kockáztattunk.
szóval folyamatos lemondás.
szóval azt szokták mindeni hogy ember tervez isten végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!