Selejtnek tart a családom. Hogyan legyek más?
amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten oldst vissza őket
és viszonyulj ugy hozzájuk hogy te nem vagy selejt
Szija!!
Hidd el SOHA semmi nem késő..esetleg majd 69évesen:)
Nemszbad úgy járni a világba h egy selejt vagy hiszen azt megérzik rajtad élj úgy ahhogy jólesik és csak azokkal foglalkozz akik szeretnek téged és akit te is szintén szeretsz:)
Azon gondolkozz el, hogy ez miért van így. Szeretsz egyedül lenni, félsz egy kapcsolattól, esetleg még nem futottál össze olyannal, akivel el tudnád képzelni a jövőd? Vagy valami más az ok? Nagyon nem mindegy a problémád megoldása szempontjából.
Én 22 éves vagyok, még nekem sem volt komolyabb barátom, de kb.3 éve úgy vagyok vele, hogy inkább egyedül vagyok, mint egy olyan pasival, akivel csak azért vagyok együtt, hogy legyen mellettem valaki. Szerelmet hazudva neki. Még ha amúgy nagyon bejönne, de érzem, hogy nem tudnék vele sokáig lenni, inkább hagyom, találjon magának egy olyan csajt, aki tényleg szereti.
Az én családom is tesz megjegyzéseket, frigidnek is neveztek már, meg ilyenek. De engem nem különösebben érdekel. Ha meg önbizalomhiányból fakad, akkor meg találd meg az okot, hogy miért nem bízol magadban, utána próbálj ellene tenni. Abba most nem megyek bele hogyan, mert 1000 féle verzió van, attól függően, hogy mi az ok. És sose görcsölj azon, hogy van-e barátod. Ha görcsölsz, az meglátszódik rajtad, és úgy sokkal nehezebb összejönni bárkivel is. Nekem is volt 17-18 éves koromban ilyen önbizalomhiányos, nagyon barátot akarós korszakom, szóval tudom, hogy miről beszélek. Amióta nem problémázok azon, hogy nincs pasim, sokkal többen megkörnyékeznek.
Szóval előbb próbálj meg kibékülni magaddal, utána könnyebben megy a párkeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!