Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem meg az anyukámat...

Nem értem meg az anyukámat (és viszont)! (? ) :/ (lent)

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok (na jó 2 hónap múlva leszek annyi :D), és igazából anyával jól megvagyunk, de nem bízik bennem. Jelszót tett a gépre, pedig csak nagyapámnak néztem meg a menetrendet mert megkért rá. Nem enged ki deszkázni mert csak fiúk vannak ott. És elmentünk orvoshoz aki felírt egy gyógyszert és mondta mellé, hogy nem eshetek teherbe. Mondom oké, nem is terveztem, erre anyu a kocsiban mondta h ő 21 évesen a házzasságában vesztette el a szüzességét, és hogy tőlem is ezt várja el, és egy 17 évesnek sem az a dolga hogy szexeljen, hanem hogy tanuljon. Az öltözködésről már nem is mondok semmit mert csak az jó amit ő mond, ha már máshogy akarok kinézni mint az átlag akkor már rossz vagyok, pedig csak egyedi akarok lenni, igaz hogy régen mindenkit utánoztam meg azt csináltam amit a többiek, de most már nem :/ segítsetek :/
2011. ápr. 25. 20:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
meg még az hogy nem engedi hogy borotvát használjak, ami itthon van egy borotva azt használom hónaljra, meg amikor apunál vagyok akkor ott van egy élesebb, azt. :/ most szülinapomra akarok venni magamnak és nem fog érdekelni mit szól majd..:/
2011. ápr. 27. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnállak,menstruálsz?Mit használhatsz,ááá az ilyen hülye anyákat kéne elvinni orvoshoz,istenem,barátnőmet is igy neveltek kalitkába,aztán anyuka sírt,hogy 18 évesen szó nélkül lelépett otthonról...
2011. ápr. 27. 20:21
 13/15 A kérdező kommentje:
kérdésedre: igen.. és azt nem értem hogy 'mit használhatsz' :D
2011. ápr. 28. 20:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nem vágom, hogy aki szexel, az miért ne tanulhatna? Vagy az olyan, hogy az ember elkezdei és soha sincs vége???? Már nincs idő a tanulásra?

Szerintem meg nem kell mindent anyád orrára kötni.

Mindenki élje a saját életét!

2011. ápr. 30. 08:56
 15/15 A kérdező kommentje:
ebben a szex témában már igazából megenyhült, azt mondta hogy csak szóljak róla és oké lesz.. meg nem mondok el neki semmit, és lehet hogy ez is baja.. o.O
2011. ápr. 30. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.